Sådan genoprettes Word-fil

Vi fortsætter en række artikler om nyttiggørelse af tabte data. I dag vil vi dvæle mere detaljeret på word’ov-dokumenter, eller rettere på måder, hvorpå du kan finde dem.

1. Kontroller “Trash” igen (og grin ikke, det hjælper virkelig meget).

2. Åbn Word igen
I de tilfælde, hvor redaktørens arbejde blev afbrudt unormalt, præsenterer programmet ved genåbning det gemte dokument.

3. Brug system søgning
Indtast dit navn * .doc (eller * .docx for Word 2007) og kigge efter filer og mapper over hele computeren. Sørg for, at de “yderligere parametre» (flere avancerede indstillinger) var præget af søgefunktionen “Søg i skjulte filer og mapper» (Søg skjulte filer og mapper).

4. Leder du efter genoprettelige filer selv
I editoren i menuen “Værktøjer” skal du gå til “Valg” og vælge “Placeringer” fanen. Vælg linjen “AutoRecover Files” og husk den gemte sti, der er angivet til højre. Afslut denne menu, og efter at du lige har husket stien, begynder vi at søge i mappen for filer med udvidelsen .asd.

5. Søger efter .wbk filer
Dette er muligt, hvis din editor er konfigureret til automatisk at gemme. I menuen “File» (Fil) klik på “Åbn» (åben) og vælg “Alle filer *. *» (Alle filer *. *), Her vil vi søge udvidelse filer .WBK. Hvis du ikke kan finde det, tager vi os til hjælp ved system søgning.

6. Søger efter midlertidige filer
Vi fortsætter nøjagtigt som i trin 3, kun filnavnet bliver * .tmp. Hvis fillisten er for stor, skal du reducere tidsperioden, inden for hvilken søgningen udføres.

7. Se i alle midlertidige filer
I dette tilfælde skal filnavnet i søgningen se sådan ud: ~ *. *

8. Søg i C: \ Documents and Settings \ * USERNAME * \ Lokale indstillinger \ Temp
Dette er en skjult mappe (selvfølgelig * USERNAME * – dette er din login ved logon), displayet som du skal have aktiveret. Kig ind i det.

Hvis alle disse trin ikke har hjulpet dig, skal du sørge for hjælp fra specielle programmer.

Loading...