Sådan overfører du et installeret program fra en computer til en anden

Vi har allerede skrevet mange gange om, hvordan du gemmer og gendanner brugerdata. Faktisk kan tabet af et fotografisk arkiv, en musiksamling eller en vigtig tekst i mange år være en reel katastrofe. Men meget få mennesker ved, hvordan man redder deres praktiske arbejdsmiljø, nemlig den software, der er installeret på din computer. Programmet PickMeApp giver os mulighed for at arkivere de programmer, der er installeret på din computer, og derefter gendanne dem nøjagtigt i samme form, det vil sige alle indstillinger på et andet system.

Ifølge udviklerne af programmet kan deres afkom klare 98% af softwaren, lige fra simple hjælpeprogrammer til komplekse softwarepakker. Beskrivelsen af ​​programmet angiver evnen til at overføre programmer ikke kun mellem de samme systemer, men mellem forskellige versioner af Windows.

2011-02-09 14h48_09

Princippet om drift PickMeApp meget simpelt. Efter start af programmet ser vi et vindue med en to-pane interface. På højre side er en liste over programmer installeret på dit system. Marker det ønskede emne med et kryds og klik på knappen i midten Optag markeret ansøgning. Efter kort eller lang tid, afhængigt af størrelsen af ​​det valgte program, skratter disken, vises den valgte software på den højre liste. Som et resultat af denne proces pakkes programmet ind i en fil i TAP-format, som gemmes i den mappe, hvor du installerede PickMeApp.

2011-02-09 15h53_43

Når du har pakket alle de nødvendige programmer, kan du tage og overføre mappen til et andet system. Der er simpelthen nok til at starte programmet og notere i højre panel de programmer, der skal genoprettes. Efter at have klikket på knappen Installer Ved siden af ​​det valgte emne vil den nødvendige software blive installeret i det nye system på nøjagtig samme måde som det så ud til.

Programmet PickMeApp Det kan være nyttigt for dig, hvis du skal overføre softwaren, når du geninstallerer systemet eller køber en ny computer. Denne hjælpeprogram og systemadministratorer, der skal installere den samme software på mange computere, kan være interesseret i dette værktøj, og derefter lave de samme indstillinger. Og det er simpelthen uerstatteligt, dette værktøj vil være til de mennesker, der bruger nogle eksklusive eller sjældne software, som installatører ikke kan findes.

Download PickMeApp