11 programmer til macOS, som skal være for alle

Gratis Mac Software

1. Spark

Gratis software til Mac: Spark

En smart e-mail-klient, der gør e-mail mere bekvemt. Med et minimalistisk design, avanceret sortering og en kraftfuld søgning til at sætte tingene i orden lettere end nogensinde. Hertil kommer, at i Spark er der hurtige svar, forsinket afsendelse af meddelelser og mange indstillinger.

2. IINA

Gratis software til Mac: IINA

Funktionel mediespiller med open source kode, designet til at erstatte den populære, men allerede forældede VLC. IINA har et moderne design i stil med Apple og understøtter alle MacOS-chips som Force Touch-bevægelser og Picture in Picture-funktionen. Spilleren kan afspille alle populære formater af mediefiler lokalt og gennem strømmen, forstår kapitlets layout og har mange nyttige indstillinger.

Download IINA →

3. Unarchiver

Gratis software til Mac: Unarchiver

En kraftfuld gratis arkiver med støtte til alle mulige arkivformater, herunder de mest eksotiske.

Unarchiver giver dig mulighed for at udpakke ethvert arkiv hurtigt og uden problemer, forstår og genkender automatisk alle populære kodninger, og ved også, hvordan man sletter komprimerede filer efter en vellykket udtrækning.

4. Bear

Gratis software til Mac: Bear

Minimalistisk tekstrediger Bear kan bruges både til at skrive tekster og til at holde personlige eller arbejdsmæssige noter. Programmet understøtter Markdown-markup, forskellige varianter af lister og har bekvemt implementeret formatering med evnen til at eksportere færdige dokumenter til RTF, DOCX og andre formater. For at organisere arkiver anvendes mærkesystemet, og alle noter synkroniseres automatisk med den bærbare version af Bear.

5. spektrum

Gratis Mac Software: Spectacle

Spectacle er nyttigt for dem, der ofte arbejder samtidigt med flere applikationer, og især ejere af en Mac med en lille diagonal skærm. Med hjælpeprogrammet kan du hurtigt ændre størrelsen på applikationsvinduer ved at distribuere skærmrummet mellem dem ved hjælp af genvejstaster.

Download Spectacle →

6. Amfetamin

Gratis Mac Software: Amfetamin

Funktionelt værktøj til fleksibel konfiguration af overgangen til Mac til dvaletilstand. Det er nok at indstille tiden eller udløse, for eksempel at starte en bestemt applikation, og amfetamin tillader ikke, at computeren falder i søvn. Mange indstillinger til visning og opførsel af værktøjet er tilgængelige i indstillingerne.

Betalt programmer til Mac

1. CleanMyMac 3

Betalt programmer til Mac: CleanMyMac 3

En universel rengøringsmiddel til digitalt affald, som indtager et værdifuldt sted på disken og sænker systemet. Med CleanMyMac kan du rydde din computer på to måder fra unødvendige midlertidige filer, software cache, ubrugte applikationslokationer og andet system junk.

DownloadCleanMyMac 3 for 39,95 dollars →

2. Pixelmator

Betalt programmer til Mac: Pixelmator

Avanceret grafik editor med fremragende design, ikke dårligere end Photoshop. Det adskiller sig fra en mere brugervenlig grænseflade, som giver dig mulighed for bare at gøre komplicerede ting. Pixelmator kan prale af et rigt sæt retoucheringsværktøjer, en række effekter og bekvemt implementerede kontroller.

3. Bartender 3

Betalt programmer til Mac: Bartender 3

Nyttigt værktøj til at organisere ikoner i menulinjen. Med bartender er det nemt at slippe af med kaos og konglomeration af ikoner, når der er for mange af dem. Programmet giver dig mulighed for fleksibelt at konfigurere deres skærm på forskellige begivenheder, helt skjule og collapse i et separat område, som vil blive vist med klik.

Download til 891 RUR →

4. Indsæt 2

Betalt programmer til Mac: Indsæt

En nyttig applikation, der udvider de magre evner i standard-udklipsholderen macOS. Indsæt sømløst integreret med systemet og giver dig mulighed for at gemme en ubegrænset historie med kopierede genstande. Med genvejen kan du oprette en pop op-menu og straks indsætte tekst, billede, fil og andet indhold, der blev kopieret tidligere.

5. Tuxera

Betalt til Mac: Tuxera

Et værktøj, der vil blive værdsat af alle, der bruger Windows sammen med macOS. Tuxera tilføjer som standard ikke tilgængelig på Mac som skriveunderstøttelse til diske med NTFS-filsystemet, som bruges i Windows. Ved hjælp af Tuxera kan du læse og skrive data, og også tjekke diske og rette fejlene.

Download til 1 709 RUR →

Loading...