5 bedste gratis computer læsere

1. Google Play Bøger onlinetjeneste og dens udvidelse til Chrome

  • Understøttede formater: EPUB, PDF.

Gratis skrivebordslæser: Google Play Bøger Webservice og udvidelse til Chrome

På webstedet for den populære Google Play Bøger-tjeneste kan du tilføje og læse tekster online. Projektet har dog en udvidelse til browseren Google Chrome, som giver dig mulighed for at læse downloadede bøger på din computer, selv uden at oprette forbindelse til internettet.

Plugin-grænsefladen gentager næsten helt webdesignets design. Du kan åbne bøger fra dit bibliotek, se deres indhold, søge i teksten, tilpasse skrifttyper og markering. For at læse offline skal du forlæse de nødvendige bøger i computerens hukommelse. Bogmærker, læsepositioner og andre data synkroniseres mellem alle enheder, der er knyttet til din Google-konto.

Google Play Books-webstedet →

2. Microsoft Edge Browser til Windows

  • Understøttede formater: EPUB.

Gratis læser til computer: Microsoft Edge browser til Windows

Microsoft byggede i sin browser en EPUB-filfremviser, så du kan bruge Edge som en gratis læser. Programmet har indstillinger til visning af tekst, bogmærker, bogens søgefunktion og endda stemmekodning af robotten. Du kan også vælge ord og vedhæfte kommentarer til dem. Dette fuldender læserens funktionalitet.

For at tilføje en bog til Edge, skal du blot klikke på det relevante EPUB-fil, skal du højreklikke, vælge “Åbn med» → Microsoft Edge. Derefter åbnes bogen i en ny fane.

3. Web service Bookmate og dens applikation til Windows

  • Understøttede formater: FB2, EPUB.

Gratis læsning til computeren: Webservice Bookmate og dens applikation til Windows

Denne tjeneste, som Google Play Bøger, tilbyder computerejere at læse bøger på webstedet. Derudover kan Windows-brugere installere desktop-klient Bookmate, giver dig mulighed for at tilføje tekst i en personlig bibliotek og læse dem offline.

I begge versioner af Bookmate kan du tilpasse skrifttypen, baggrunden, indrykket og andre visuelle elementer. Bogmærker, læsepositioner og andre metadata synkroniseres mellem enheder. Ansøgningen kan let falde ned, men generelt er det behageligt at læse i det.

Teksterne, der tilføjes til tjenesten af ​​dig, kan læses gratis. Bookmate tilbyder også et betalt abonnement på bøger fra sit online bibliotek, men du kan vælge bort det.

Bookmate →

4. Kaliber til Windows, MacOS og Linux

Gratis læsning til computeren: Kaliber til Windows, MacOS og Linux

Caliber programmet er primært kendt som en kraftfuld gratis e-bog editor. du kan redigere metadata, tekst og andre elementer af bogen filer med kaliber, og konvertere dokumenter fra et format til et andet. Men programmet giver dig mulighed for bare at læse de bøger, der er tilføjet til det. I den integrerede læseren har en indstillinger baggrund, tekstviewer indhold, form og andre søgeværktøjer for nem at læse.

Kaliber →

5. Program iBooks til macOS

Gratis læser til computeren: iBooks til macOS

Ligeglade med bøger Mac-brugere er heldig: de får en af ​​de bedste desktop nyhedslæsere ud af æsken. iBooks programmet ser elegant og understøtter data synkronisering mellem din iOS-enhed og tilbyder kun de mest nødvendige værktøjer – for dem, der elsker at læse, og ikke grave i indstillingerne.

På den anden side understøtter iBooks ikke det meget populære FB2-format, som måske ikke passer til nogle brugere. Men du kan altid konvertere FB2 til EPUB.