7 enkle måder at rengøre maven uden kost og gym

For at få en attraktiv flad mave bor mange i fitnessrummet og knuses med kålblade, drikker dem med probiotika. Der er ingen spørgsmål: det er en sund og korrekt vej til fysisk perfektion.

Men hvis der ikke er tid til motion og korrektion af ernæring, bruger hverken nerver eller styrke disse elementære livskærere. De vil hjælpe med at stramme maven til en mere eller mindre anstændig tilstand. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at stole på en kardinal bortskaffelse af overskydende fedtreserver i dette tilfælde selvfølgelig.

1. Ret

Rett dine skuldre og træk i din mave når som helst, så snart du husker det. Du kan ikke eller ikke vil huske – køb en kropsstyrker (sælges i næsten alle apoteker) eller en tilsvarende medicinsk gadget.

Vi undervurderer ofte indflydelsen af ​​korrekt kropsholdning, selv om det er meget vigtigt. Den retede rygsøjle hjælper med at tilføje højde, give brystets form og gøre maven visuelt mere flad.

Sådan rengøres en mave uden kost og gymnastik: Rett

Muskler har hukommelse, herunder kropsholdning. Så om to eller tre uger vil maven få de ønskede fitnessfunktioner. I det mindste når du ser fra siden.

2. drik mere vand

Ja, vi var også trætte af endeløse påmindelser om 8 glas om dagen. Faktum er imidlertid en kendsgerning: ved den første antydning af vandmangel begynder organismen, der undervises af den bittere evolutionsoplevelse, straks at lagreVandretention (medicin) livgivende fugt, herunder på maven. Hvis hævelsen på hænder og fødder forårsaget af samme årsag er kendt for mange, så mærker vi sjældent hævelse i pressens område. Men forgæves. Ofte er det den, der er ansvarlig for den udbulende mave.

3. Gå regelmæssigt på toilettet

Dette er et vigtigt punkt i at skabe en flad mave. Organismen er en meget tålmodig ting, og hvis du har lært ham at udholde trang til at urinere, vil han kun ringe til dig på toilettet i det mest ekstreme tilfælde. I resten af ​​tiden vil blærens vægge udvides, hvor den visuelle effekt ofte bliver en overdrevent afrundet mave.

Sørg for at besøge toilettet mindst 5-7 gange om dagen – dette er antallet af læger, der trorHvor ofte skal du tisse? normal.

4. Tyg forsigtigt mad

Jo mere kvalitet du grinder dine tænder med din middag eller middag, jo mindre plads det vil optage i maven. Så vil en fuld mave ikke forårsage oppustet mave.

Sådan rengør du en mave uden kost og gymnastiksal: Smør din mad grundigt

Desuden jo længere du tygger, desto mindre spiser du før hjernen signalerer: “Jeg er fuld”. Dette vil ikke give dig mulighed for at få ekstra kalorier, som du må acceptere, påvirker i fremtiden også tilstanden i maven.

5. ånde i din næse

Ved første øjekast er rådene mærkelige, men effektive. Faktum er, at når du trækker vejret med din mund slukker vi luften, som bliver årsagen til oppustethed. Af samme grunde anbefales det ikke at læne på tyggegummi. Hvis du vil forfriske vejret efter et måltid, er det bedre at bruge en spray eller slik.

6. Kontrolhormoner

Afvigelsen af ​​det kvindelige hormon østrogen fra det normale niveau fører ofte til udseendet af såkaldt visceralt fedtMavefedt hos kvinder: At tage – og holde det væk – Fedtvæv deponeret hovedsageligt på underlivet. Derfor er du ikke doven til at gå til lægen, tage test for niveauet af østrogen og juster det om nødvendigt til normale værdier.

7. læg sig ned

Læg på ryggen, sæt dine fødder på en vis højde (pude eller sofa pude), og under taljen, tuck et håndklæde rullet ind i en rulle. Vær opmærksom på maven: i denne stilling vil den blive blæst, blive hul. 20 minutter af denne dovne gymnastik om dagen – og snart begynder mavemusklerne at vænne sig til denne position (husk om muskelhukommelse).

Forresten, den japanskeHer er den berømte japanske metode til at tabe sig og forbedre din holdning overveje en sådan øvelse et løfte om en slank figur og en smuk kropsholdning, som du også ser, vil ikke være overflødig.

Læs også

Sådan rengør du din mave med tøj, kost og motion →

5 kostvaner, hvis effektivitet er bekræftet af forskere →

Sådan rengøres siderne med tøj, kost, motion og indpakning →