De mest fashionable kvinders hårklipp af 2018: 13 kølige og praktiske ideer

bob

At dømme efter overflod af berømtheder, der allerede har prøvet bønnen på eget hår, truer denne frisør titlen på den mest populære frisure i den kommende forårssesæson. Spektakulære og stilfulde, det er i stand til at give friskhed til næsten ethvert billede. Nå for at komme ind på det ønskede billede var det mest præcise, hent bønnen fra de hotteste muligheder i sæsonen.

Udvidet Bob

Careless krøller blødgør skarpe eller massive træk og skaber en ideel oval, så den udvidede bob passer til piger med nogen form for ansigt. Dette er næsten en win-win mulighed for dem, der ønskede at prøve noget nyt, men var bange for unødvendigt kardinale ændringer i udseende.

Nuance: I variationen i 2018 er det bedre at erstatte en lige del med en legende side.

De mest fashionable haircuts af 2018: Den udvidede bønne
Miranda Kerr / Mila Kunis / Victoria Beckham

Kort bønne

En kortere version af den populære frisør i 2018 er også på bølgen. Denne frisure er det bredeste felt til eksperimenter: Håret kan krølles, uforsigtigt snoet, rettet, lagt i det mindste på en lige side, men på den ene side. Uanset hvad du gør, vil du ikke forveksle.

De mest fashionable haircuts af 2018: Short Bean
Rihanna / Diane Kruger / Olivia Wilde

Glat asymmetrisk bønne

Asymmetrisk bob fortsætter med at vinde popularitet. Dens særpræg – den geometriske form og pæne, hår til håret, styling. Plus dette hårklipp – dets alsidighed: det passer til enhver form for ansigt, hår og alder.

De mest fashionable haircuts af 2018: Glat asymmetrisk bønne
Paris Hilton / Charlize Theron / ukendt model

Bulk bønne

Denne frisør er ikke for ingenting valgt af piger med former: visuelt gør billedet mere luftigt, lys og ungdommeligt.

De mest fashionable haircuts af 2018: Volumetrisk bønne
Lily Cole / Kelly Osbourne / Katy Perry

Pixie

Find det nemt: hvis templer og nakke er korte, og foran og på temechke længe har du en pixie. Denne enkle og stilfulde haircut forbliver feshen trend i flere årstider og vil ikke give op. I sæsonen-2018 i særlig ære følgende muligheder.

Pixie med et ragged bang

Fillet asymmetrisk bang giver et ret stramt billede, skabt af pixies, lidt leknemand og endda hooliganisme.

De mest fashionable frisurer af 2018: Pixie med et ragged bang
Miley Cyrus / model med visning af Tom Ford / Holly Berry

Ultra kort Pixie

En praktisk frisyre til de modige. Eller dem der besluttede at give håret en pause. Den ultra-korte pixy gør perfekt uden stakning og betyder ikke lang tørring med en hårtørrer. Men også en streng glat styling til hende går også.

Den mest fashionable frisurer i 2018: Den ultra-korte pixie
Natalie Portman / Emma Watson / Anne Hathaway

Udvidet tousled pixie

Frihed, lethed, forsømmelighed, komfort – disse kvaliteter er nu i trenden, og den udvidede pixie vil fremhæve dem. Plus dette hår – med det kan du nemt gøre uden stabling. Og hun gør billedet mere ungdommeligt.

De mest fashionable frisurer af 2018: Udvidet ruffled pixie
Sienna Miller / Katie Holmes / Julianne Haf

Pixie i stil med Iroquois

Skjul ikke dit eget mod og originalitet. Hvis du overholder denne visning, er pixy med mohawk muligheden for dig. Denne stilfulde og delvist provokerende frisure giver et spil med farve. Og om nødvendigt er det let at sætte det ind i noget klassisk, stramt og glat.

De mest fashionable haircuts af 2018: Pixie i stil med Iroquois
Pink / Kelly Osbourne / Rihanna

kaskade

Mulighed for kærester af romantik: Flerlags frisyre giver hårvolumen og gør håret til at ligne en storslået hårdække Disney prinsesse. I 2018 anbefaler stylister at tilføje et par bølger til dette hårklipp for at gøre det mere moderne. Kaskade ser godt ud …

… på mellemlangt hår

Den mest fashionable frisurer i 2018: Kaskade på håret af mellemlang længde
Emma Stone / Rachel McAdams / Taylor Swift

… og i lang tid

De mest fashionable haircuts af 2018: Cascade på langt hår
Kate Middleton / Jennifer Lopez / Gigi Hadid

Ultra kort hårklipp

Ikke mere end et par centimeter langt! Ultra-kort hårklipp “under drengen” nogle mennesker synes ikke ret feminine, men det har andre plus. Det vigtigste er enkelhed i plejen: Håret er næsten ikke nødvendigt at blive lagt og tørret med en hårtørrer, hvilket betyder, at det er muligt at undvære skum, geler, lakker og andre kosmetiske produkter. Dette gør ultrashort haircut den mest succesfulde mulighed for piger med svækket hår, der kræver frist mellem maleri eller curling.

De mest fashionable haircuts af 2018: Ultra-short haircut
Jesse Jay / Keith Hudson / Ruth Bell

Og bonussen: smør og krøller

Uanset hvilket hårklipp du vælger (undtagen måske ultrashort), kan du gøre det moderigtigt og relevant, og tilføjer en af ​​de to hot trends-2018.

Lange fransk bangs

En magisk mulighed for dem, der ønsker at opdatere og opdatere billedet uden at ændre den sædvanlige længde af håret. Disse tråde ser godt ud med hår af enhver længde og form, hvilket giver et billede af ungdommen og let hensynsløshed.

De mest fashionable hårklipp af 2018: Lang fransk gran
Jennifer Garner / Rihanna / Jessica Biel

krøller

Ejere af naturen af ​​bølget hår udsætter straks strygningen: krøller i 2018 på modehøjde! Selvom lille dæmon, selv store romantiske låse, men på kort hår, selv på lange. Med krøller i den nye sæson eksperimenterer selv dem, som vi er vant til at se med luksuriøs glat styling. Dette er en enkel måde at radikalt ændre billedet på uden at ændre hårets længde og med evnen til at afspille til enhver tid.

De mest fashionable haircuts af 2018: Curry
Mila Kunis / Taylor Swift / Julia Garner
Loading...