Hvad skal man præsentere til 8. marts til en pige, mor, kollega og ikke alene

Hvad skal jeg give til min mor den 8. marts

massager

Hvad skal du give til mor den 8. marts: Elektrisk massageapparat

Den bedste gave til mor er din omsorg, men enheden til nakke, skulder og rygmassage er et værdigt udtryk for denne bekymring. Lad moderen have mulighed for at slappe af og slappe af efter en hård dag, fordi hun også i nogle tilfælde vil have et par minutter til at undslippe problemerne. En hvilende mor er en glad mor.

Luftbefugter

Hvad skal du give til mor den 8. marts: Luftfugter

En anden gave, der vil gøre min mors liv bedre. Fra for tør luft i lejligheden, nogle problemer: slimhinderne lider, huden tørrer. Luftfugteren hjælper med at opretholde fugtigheden på det optimale niveau. Og hvis du tilføjer æterisk olie til tanken med vand, får du to i én: både god og behagelig duft.

Varm plaid

Hvad skal jeg give til min mor den 8. marts: Plaid of big paring

Det lader til, at den ideelle plaid bør være lige her: stor, smuk og varm. Med flerfarvede fleece klude, som er givet i vores butikker til plaids, endda at sammenligne latterligt.

dug

Hvad skal jeg give til min mor den 8. marts: Bordduge

For mødre, der sætter pris på hjemmet komfort, og gaver bør vælge det rigtige. For eksempel, en duge dekoreret med blonder. Selv den sædvanlige tefest, vil hun gøre det mere behageligt.

Robot støvsuger

Hvad skal du give til mor den 8. marts: Robot støvsuger

Gaven er ikke billig, men det er den sidste ting at redde på mor. Nok for hende at dræbe weekenden til rengøring, lad den kloge teknik. Roboten er ligeglad med, hvad der skal rengøres: det vil klare både en hård overflade og et ret støvet tæppe.

Hvad skal man give til en elskede kvinde den 8. marts

Sovesæt

Gaver til pigen 8. marts: Sæt med linned

Smukke undertøj og tøj til hjemmet – ting, som jeg synes, tror jeg, alle pigerne uden undtagelse. At give en bh eller trusser er ikke tilrådeligt: ​​du kan nemt gå glip af med en størrelse. Men pyjamas eller en natkjole – det er det.

Håndtaske til tøjvask

Gaver til en pige den 8. marts: Håndtaske til undertøj

En meget nyttig ting at rejse. Ud over afdelingerne for detaljerne i en intim klædeskab findes der en kosmetikpose til opbevaring af alle slags små ting, som du måske har brug for på en tur.

E-bog

Gaver til en pige den 8. marts: E-bog

En god gave til piger, der læser altid og overalt. Bogen er lys nok (kun 110 gram) og kompakt, så det er let at passe i den gennemsnitlige kvindelige taske.

Hår styler

Gaver til en pige den 8. marts: Hair stylus

Hvis din dame kan lide at eksperimentere med sin vej, men af ​​en eller anden grund har hun stadig ikke tænger til styling, er det tid til at ordne det. Med denne enhed kan du krølle dit hår og rette det, og takket være dets lille størrelse er det praktisk at tage det på ture.

Smykkeskrin

Gaver til pigen 8. marts: Smykkerkasse

Piger, der elsker smykker, kan ikke undvære en sådan boks. Lang levetid: Nu vil alle ringe, vedhæng og øreringe finde ly.

Hvad skal jeg give til min søster den 8. marts

paraply

Hvad skal jeg give til min søster den 8. marts: Paraply

Denne gave er garanteret ikke at blive efterladt uden opmærksomhed. For det første er paraplyen selv en nødvendig ting. For det andet er det umuligt at forblive ligeglad med sådan skønhed: det er den samme virkelige stjerneklare himmel over dit hoved. Immanuel Kant ville have ønsket det. Forhåbentlig vil min søster også være glade.

Tøfler med opvarmning

Hvad skal jeg give til min søster 8. marts: Tøfler med opvarmning

Tøfler, der drives af USB, er en ting, selvfølgelig, ikke af primær nødvendighed, men temmelig underholdende. Varmeelementet er skjult i lommen med lynlås, så det om nødvendigt kan fjernes.

Sæt til manicure

Hvad skal jeg give til min søster den 8. marts: Manicure sæt

Med dette sæt kan du ikke spilde tid og penge på regelmæssige besøg på skønhedssalonen: Et hus manikyr bliver ikke værre. Den kører på tofinger batterier og passer i enhver pung.

Stencil til shooteren

Hvad skal jeg give til min søster den 8. marts: Stencil til skytteren

Færdighed første gang og uden blots tegne et par af samme shooter – en supermagt, som ejes af ikke alle kvinder. Sædvanligvis afsluttes sagen med uanstændigt sprog, og en blyant for øjnene med skam går til bunden af ​​kosmetikposen. Stencil til podvodki kom til denne verden for at sætte en stopper for de lidelser, som ideelle skytter har.

Hvis du tilføjer gel podvodku med en anstændig børste, vil søsters taknemmelighed ikke kende grænserne.

hovedtelefoner

Hvad skal jeg give til min søster den 8. marts: Hovedtelefoner med elveører

Gode ​​hovedtelefoner skal være for alle. Hvis din søster ikke har fået dem endnu, er der en ide for en gave: usædvanlige elve hovedtelefoner.

Hvad skal jeg give til min datter den 8. marts

Eksternt batteri

Hvad skal jeg give til min datter den 8. marts: Eksternt batteri

For ikke at skulle være nervøs på grund af at datteren har afladet smarttelefonen igen, giv hende et eksternt batteri. Væg en sådan Totoro kun 190 gram, så det kan nemt trækkes i skole og hvor som helst. Barnet er lykkeligt, men du er rolig: nu vil barnet altid være i kontakt.

dagbog

Hvad skal jeg give til min datter den 8. marts: Dagbog

Sandsynligvis havde hver pige en dagbog mindst en gang i sit liv. En dejlig notesbog med lås er en fremragende og pålidelig butik for pigers hemmeligheder. En personlig dagbog hedder personlig, fordi der ikke er noget at gøre.

Stort sæt farvede blyanter

Hvad skal jeg give til min datter den 8. marts: Et stort sæt farvede blyanter

En fantastisk gave til unge kunstnere. At skrive akvarel i starten er svært: Tynde detaljer spredes ud, og farverne spontant intermixer. Akvarelblyanter – en god mellemliggende mulighed, som du kan lære nye teknikker til tegning. Linjen trukket af dem kan vaskes med vand, hvilket gør skyggen mere gennemsigtig.

Smykkesæt

Hvad skal jeg give til min datter den 8. marts: Smykkesæt

Hvis din datter er fra 7 til 10 år gammel og hun er glad i håndarbejde, vil et sådant sæt føre henne til fuld raptur. Det er forståeligt. Forestil dig, hvor mange kølige armbånd og perler der kan laves med hans hjælp.

Arrangør til kosmetik

Hvad skal jeg give til min datter den 8. marts: Arrangør til kosmetik

Og denne ting vil blive værdsat af ældre piger. Alt er ordnet, alt er i syne: her er penslerne, her er fløden, her er neglelaket. En meget bekvem mulighed for opbevaring af kosmetiske rigdomme.

Gaver til en ven den 8. marts

Silikonsvamp

Gaver til en ven den 8. marts: Silikonsvamp

Det er som en skønhedsblender, kun meget brattere. Et homogent gennemsigtigt stof er egnet til påføring og tonalki, konsilera og fløde rødme. I modsætning til pensler og almindelige svampe absorberer den ikke de deponerede midler, og det er meget nemt at rengøre det mod forurening: du skal bare skylle med sæbe og vand.

Piger Jeg råder dig til at tage kun to: en ven og dig selv.

Hætter til fjernelse af lak

Hvad skal du give til en ven den 8. marts: Make-up caps

Fjern neglelak med glitter eller pisket gel gelak – fornøjelse til en amatør. Med sådanne kapper bliver processen mange gange enklere: væsken til fjernelse af lakken blev droppet på bomuldskiven, disken blev fastgjort til neglen, og hele grebet blev fastgjort med en plastikhætte på toppen. Efter 5-10 minutter skal du fjerne den og tørre den resterende lak af. Det er meget mere praktisk end at lave lignende foliehætter.

Universal fugtighedsgelé

Hvad skal du give til en ven den 8. marts: Universal fugtgivende gel

En betyder straks, alt er drømmen om enhver kvinde. En lys gel med aloe juice er velegnet til ansigt, hænder, fødder og krop: lindrer irriteret hud, blødgør tørre områder – generelt vil det klare sig godt. I teorien bør følelsen af ​​klæbrighed ikke være. Men hvis gelen ikke absorberes fuldstændigt, er det værd at sætte det på den fugtige hud.

Udbrud til Selfie

Gaver til en ven den 8. marts: Flash for Selfie

Hvis din ven til enhver lejlighed gør sigfi, er denne ting helt sikkert til nytte. LED-ringen er en lommeanalog af studielys, hvor kvaliteten af ​​selvportrætter bliver en størrelsesorden bedre. Men ikke selfi single – denne ring er nyttig til makrofotografering. En nyttig ting, giver dristigt.

Spejl med belysning

Gaver til en ven den 8. marts: Spejl med lys

Ejeren af ​​et sådant spejl vil evigt glemme den ujævnt anvendte tonalnik, dårligt voksede rødme eller asymmetriske pile. Kraftig belysning giver bare ikke en chance for at være forkert: skønhed kan styres selv i totalt mørke.

Hvad skal man give til en kollega den 8. marts

Lækker te

Hvad skal man give til en kollega den 8. marts: En krukke te

Te er en vidunderlig vej ud af situationen, når du ikke har nogen idé om, hvad du skal give. Med kolleger sker det ofte, men ikke alle er tilbøjelige til at fortælle kollegerne om deres hobbyer. Lækre og tonic grøn te er en simpel og elegant løsning.

krus

Hvad skal man give til en kollega den 8. marts: Mug

Hvis du ikke er sikker på, at den te du vælger vil have en kollega til din smag, skal du give et krus. Lad ham drikke, hvad han vil. Behagelig bonus: I bunden af ​​kruset er der et dejligt lille dyr.

USB-krusvarmer

Hvad skal man give til en kollega den 8. marts: USB-varmelegeme til krus

Nå, for dem der allerede har et krus, vil denne gadget komme til nytte. En typisk situation: Bare tag dig en varm te, da der er noget akut stof, som et resultat, husker du teen om et par timer. Forvarmeren til kruset vil forsigtigt bevare drikkevarens indledende temperatur.

notesbog

Hvad skal man give til en kollega den 8. marts: Notebook

For alle dets åbenbarhed er dette en rigtig nyttig og nyttig gave. Når du giver dine notebooks til kvinder, skal du vælge de rigtige valgmuligheder: ikke dårlige mørkeblå eller brune bøger fra den nærmeste stationerybutik, men noget mere behageligt at se på.

Hånd Cream

Hvad skal man give til en kollega den 8. marts: Hand Cream

For at give væk kosmetik er en risikabel forretning, men ikke i dette tilfælde. En håndcreme, som hurtigt absorberes og fugter huden, er altid nyttig i husstanden. Det er bedre at vælge midler med diskret aroma, som ikke vil irritere enten ejeren af ​​fløden eller hendes naboer på kontoret.

Endnu mere interessante gizmoer findes på vores telegramkanaler med daglige opdateringer “Finds AliExpress”, “Pieces for 300”, “Alt til fyren” og i vores ugentlige nyhedsbrev med de bedste fund med AliExpress. Abonner!
Loading...