Sådan fjerner du annoncer på din computer: 5 effektive programmer

Du kan høre om denne kategori af uønsket software, som Adware. Det omfatter reklameprogrammer, der kommer på computeren uden ejerens kendskab og ændrer browserindstillingerne (mindre ofte anden software), viser popupannoncer og gør mange flere ikke meget behagelige ting. Sådanne programmer er oftest uskadelige – hvorfor almindelige antivirusser kan ignorere dem – men frygtelig irriterende.

Hvis du vil fjerne annoncer, skal du bruge specielle værktøjer, der kan fungere sammen med et antivirusprogram. Kør en af ​​dem og start scanning – værktøjet vil scanne computeren og bede dig om at slette alle opdagede trusler. Hvis det ikke løser alle problemerne, skal du vælge et andet værktøj fra listen. Kontrol af flere forsyningsselskaber vil helt sikkert give resultatet.

1. AdwCleaner

Sådan fjerner du annoncer på din computer: AdwCleaner

Et simpelt, nemt og installationsfrit program. AdwCleaner fjerner uønskede objekter som browser hijackere (software der afbryder browser kontrol og spontant åbner websteder) og mistænkelige værktøjslinjer.

AdwCleaner blev for nylig erhvervet af en velkendt malwarebyware-udvikler. Heldigvis påvirket dette ikke omkostningerne, og det forblev gratis.

AdwCleaner til Windows →

2. Avast Free Antivirus

Sådan fjerner du annoncer på din computer: Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus er et populært antivirusprogram med indbygget adware-oprydningsmodul. Ud over standardfunktioner som virusbeskyttelse og hackerangreb, kontrollerer dette værktøj regelmæssigt browsere for mistænkelige plug-ins. Avast Free Antivirus fjerner udvidelser med et dårligt ry, som kan stjæle data og ændre indstillingerne af søgemaskiner.

Værktøjet er tilgængeligt gratis, men for at få et ekstra beskyttelsesniveau fra afpresningsprogrammer, phishing-websteder og andre netværkstrusler, kan du gå til den betalte version af Avast Internet Security.

Avast Free Antivirus for Windows →

3. Zemana AntiMalware

Sådan fjerner du annoncer på din computer ved hjælp af Zemana AntiMalware

Zemana AntiMalware kæmper mod afinstallerede udvidelser, browser hijackers og andre typer af Adware. Desuden giver værktøjet realtidsbeskyttelse mod ondsindet software som rootkits og afpresningsprogrammer. Inden for 15 dage kan Zemana AntiMalware bruges gratis, efter at programmet tilbyder at abonnere til en pris på 11 dollars om året.

Zemana AntiMalware til Windows →

4. HitmanPro

Sådan fjerner du annoncer på din computer med HitmanPro

Ligesom Zemana AntiMalware giver dette værktøj omfattende beskyttelse. Ud over at rydde alle former for adware blokerer den phishing-angreb, handlinger af udpressningsprogrammer og beskytter webcam mod adgang udefra. Plus, HitmanPro behøver ikke installeres.

30 dage programmet er tilgængeligt gratis, derefter ved abonnement, som koster 25 dollars om året.

HitmanPro til Windows →

5. Bitdefender Adware Removal Tool

Sådan fjerner du annoncer på en computer ved hjælp af Bitdefender Adware Removal Tool

Dette værktøj fra Bitdefender er det eneste program på listen, der er tilgængeligt på Mac. Bitdefender Adware Removal Tool kæmper mod sådanne kendte trusler som Genieo og Vsearch, der viser annoncer i browsere på macOS. Mac versionen er tilgængelig gratis. Men Windows-værktøjet koster 10 dollars.

Bitdefender Adware Removal Tool til macOS →

Bitdefender Adware Removal Tool til Windows →