Sådan hentes lydbøger på en tablet eller smartphone

1. Sådan hentes lydbøger med applikationer

Betalede apps

Den mest bekvemme måde at downloade bøger gennem betalte applikationer med juridisk indhold. Det er nemt, hurtigt, og der er masser at vælge imellem: i hvert sådant program er der tusindvis af bøger til rådighed. For at downloade et arbejde skal du kun finde det inde i programmet og klikke på downloadknappen. I applikationer, “Lyt til lydbøger» og «Google Play Bøger” Hver lydbog er købes separat, andre programmer tilbyder brugeren på én gang på de bøger, de betalte periode.

  • Storytel: Mere end 5 000 lydbøger til en pris på 449 rubler om måneden, de første 14 dage gratis.
  • “Audiobooks lyder af ord”: mere end 6 000 lydbøger til en pris på 459 rubler per måned, de første 7 dage gratis.
  • Bookmate: 459 rubler om måneden, de første 7 dage gratis.
  • “Lyt til lydbøger”: mere end 6 000 lydbøger til forskellige priser pr. Enhed.
  • “Google Play Bøger”: Et stort udvalg af bøger til forskellige priser pr. Enhed.

Gratis Apps

Der er også applikationer, hvor lydbøger er tilgængelige ikke blot lovligt, men også gratis. Således giver programmet Bibe.ru og mobile klienter i online biblioteket LibriVox dig mulighed for at downloade og lytte til bøger, der er blevet offentligt tilgængelige. Dette er en klassiker, der læses kvalitativt på russisk og andre sprog, eller samtidige værker, der er tilgængelige med tilladelse fra forfatterne. Desværre er indholdet i disse applikationer meget mindre end i de ovennævnte.

Forresten, i programmet “Lyt lydbøger” har også et afsnit med gratis værker, men potentielle hits og bestsellers kan ikke findes i den.

Men gratis lydbøger er fulde i Telegram, på torrent trackers og YouTube. At finde bøger med disse tjenester er vanskeligere, men på den måde kan du få adgang til bøger, der ikke er til salg. For eksempel til gamle værker læst af fine sovjetiske aktører.

Du kan downloade lydfiler fra Telegram direkte i den officielle applikation. For at downloade fra trackers, skal du bare installere en bekvem torrent-klient. For at gemme lyd fra YouTube er der også en måde. Men alle disse muligheder er kun egnet til Android, især når enheden har en god afspiller til lydbøger.

Hvis du har en iPhone eller iPad, skal du bruge en computer til at downloade lydbøger fra internettet.

2. Sådan hentes lydbøger fra din computer

Lad os sige, at du har gemt en lydbog købt i form af en disk eller hentet fra internettet, og nu vil du downloade den til din mobilenhed. Hvis du vil kopiere lydfiler til Android-enheden, er det nok at sende dem via telegram eller bruge nogen skylagring.

Men for at downloade en lydbog fra din computer til din iPhone eller iPad, skal du have iTunes og et par ikke-trivielle handlinger.

1. Slut din mobilenhed til din computer og start iTunes, hvis den ikke åbner op alene.

2. Hvis din lydbog er i M4B-format, skal du trække den i iTunes-vinduet og straks gå til det ottende element. Hvis formatet er MP3 (sandsynligvis er det), udfør følgende trin i rækkefølge.

3. Over iTunes-sidebjælken skal du vælge sektionen “Musik” og i højre del af vinduet – sektionen “Mediebibliotek”.

4. Åbn mappen med lydbogen på din computer.

5. Hvis du har Windows, skal du vælge alle lydbogfiler, højreklikke og vælge “Egenskaber”. Marker afkrydsningsfeltet “Læs kun” i det næste vindue, og klik på OK.

6. Træk lydbogen i iTunes-vinduet – den vises som et musikalbum.

7. Højreklik på lydbogen i iTunes. Vælg “Albumdetaljer” → “Valg” → “Musik”. Skift “Metadata Type” til “Audiobook” og klik på OK.

8. Over sidebjælken vælges afsnittet “Lydbøger”: Hvis du gjorde alt korrekt, vises lydbogen på højre side af vinduet.

9. Klik over ikonet for mobilenhed over sidebjælken, og vælg derefter “Lydbøger” på selve panelet. Synkroniser derefter den ekstra lydbog med den mobile enhed ved at markere den og klikke på den nederst i vinduet.

Efter et par minutter vises lydbogen i standard iBooks-applikationen på din iPhone eller iPad, hvor du kan lytte til det.

Og hvordan downloader du lydbøger dig? Del med andre lyttere i kommentarerne.