Sådan tilberedes boghvede korrekt: dreje-om-sving instruktioner

Trin 1

Gå gennem croupen. Selv hvis du køber et dyrt produkt, er der en mulighed for at indeholde planteaffald. Så vær ikke doven for at se på boghvede og fjern alle de fremmede elementer.

Trin 2

Skyl boghvede. Det er nok at gøre dette et par gange under rindende vand, indtil væsken bliver gennemsigtig.

Trin 3

Tår rumpen i en tør stegepande, omrør konstant. Dette er nødvendigt for at boghvede kan være smuldrende og mere duftende.

Branden er lille og må ikke overdrive det: Så snart du føler en behagelig boghvede smag, gå til næste punkt. Som regel er 3-4 minutter mere end nok.

Trin 4

Sæt rumpen i en gryde med saltet vand. Vand bør være dobbelt så meget som boghvede. For ikke at forveksle, brug samme målekop til korn og vand.

Den bedste mulighed for madlavning boghvede – tallerkener med en tyk bund. Det giver den optimale mængde damp, som er ansvarlig for forberedelsen af ​​grød.

Trin 5

Bring vandet til kog og fjern skummet med et skum. Derefter reduceres varmen til et minimum og dækker panden med et låg. Kog boghvede i 12-20 minutter. På dette tidspunkt er det bedre ikke at åbne panden og ikke rør grøden. Ellers kan du bryde temperaturen.

Trin 6

Kontroller boghvedeberedskabet, idet det har sprang langs bunden. Hvis der ikke er noget vand eller grøden allerede klæber til det lidt, så kan den fjernes fra pladen.

Trin 7

Tilsæt et smør eller smeltet smør til boghvede. Derefter dække panden med et låg, luk det med håndklæder og lad det brygge i 15-20 minutter. Så grød vil være endnu mere blid.

Trin 8

God fornøjelse!

Yderligere tip

  1. For at fremskynde tilberedningsprocessen, blød boghvede i et par timer før madlavning. Hun vil absorbere vandet og koge meget hurtigere.
  2. Boghvede grød i mælk skal koges i 10-15 minutter længere end på vand. Du kan også lave boghvede på vand, og derefter tilsæt den opvarmede mælk til den og kog, indtil væsken fordampes helt.
  3. Hvis du laver grød i en multivark, skal du følge samme trin som med den traditionelle metode. Den tilstand du har brug for er “boghvede”. Hvis det ikke gør det, prøv at bruge “Rice” eller “Milk grød” tilstande.

Kender du de andre hemmeligheder til at lave den perfekte boghvede grød? Fortæl os om dem i kommentarerne.