4 grunde til at lappe Android og hvordan man retter dem

1. Ressourceintensive programmer

Tilstedeværelsen af ​​meget sultne programmer, der kører i baggrunden, kan virkelig forårsage et signifikant fald i ydelse og batterilevetid. Alle former for widgets på skrivebordet, opdaterede nyheder eller vejr, baggrund synkronisering og push-meddelelser kan ikke give din gadget til at sove eller forårsage lejlighedsvis mærkbar forsinkelse, mens du arbejder i et andet program. Det er normalt ret svært at forstå, hvilket program der er årsagen til.

Løsningen

For at finde ud af, hvilke applikationer der forårsager problemet, prøv at bruge Wakelock Detector. Efter installationen af ​​programmet skal du oplade din gadget mere end 90%, så tag stikket ud af opladningen og giv programmet inden for 1-2 timer for at indsamle statistikker om brugen af ​​batteriet og processoren.

Herefter åbner du Wakelock Detector, og du kan se statistikken over alle dine løbende applikationer. Applikationerne øverst på listen er de største brugere af enhedsressourcer.

2. Baggrundsprogrammer

Hvis du har programmer, der forårsager forringelse af ydeevnen Android, så har du mulighed for at grave dybere ned i deres indstillinger og deaktivere visse funktioner eller for eksempel fastsætte en længere periode af sync og så videre. En anden mulighed – at fryse programmet, som allerede er tæt på fjernelse og vil ikke arbejde i sagen, hvis du ønsker at lejlighedsvis bruge programmet.

Der er dog en tredje vej.

Løsningen

Du kan sætte ansøgningen i dyb søvn. Soveprogrammer vil vågne op og udføre deres sædvanlige funktioner, som du klikker på ikonet. For at bruge denne metode, prøv Prøv at grønne (Root er påkrævet).

Når du har installeret programmet, skal du trykke på knappen “+” og du bliver taget til siden App Analyzer. De applikationer, der er anført i afsnittene “Kører i baggrunden“Og”Kan sænke enheden, når …“Det er nødvendigt at være særlig opmærksom, da disse er potentielle syndere af bremserne. Vælg dem, du vil sove, og tryk på Acceptér i øverste højre hjørne for at sende dem til at sove.

3. Få steder

Nogle enheder lider af mangel på plads på drevet og begynder bare at arbejde modbydeligt, så snart pladsen i enheden er 80% eller mere fuld. Hvis din smartphone demonstrerer sådanne tegn på hæmning, så er det måske nu, at det er tid til at lave en forårsrengøring. Bemærk, at de filer, du har slettet, faktisk kan blive genoprettet, indtil du opretter tomme filer, der erstatter dem.

Løsningen

Ryd din enhed fra digital junk vil hjælpe den berømte Clean Master. Applikationen blev downloadet fra Google Play over 500 millioner gange, så der er ingen grund til at tvivle på dens effektivitet.

Når du har installeret og kørt værktøjet, vil du se et programvindue øverst, hvor du kan se oplysninger om mængden af ​​ledig plads på enheden og SD-kortet, og i bunden er der de vigtigste funktionsknapper. Med deres hjælp kan du fjerne fra mobilen alt unødvendigt bogstaveligt i et tryk.

Imidlertid har brugere for nylig klager over nogle overbelastning og vægtning Clean Master, og hvis du ser lignende symptomer når dette program, vil du bemærke en mere adræt og let alternativ til Clean Master. Specielt viser CCleaner sig ganske godt.

4. Manglende hukommelse

Hvad angår metoderne til at køre Android med RAM, er mange kopier allerede brudt, og det har gentagne gange vist sig, at permanent rengøring af RAM ikke er nødvendigt. Men når du kører meget krævende programmer, for eksempel moderne 3D-spil, skal du muligvis have en maksimal mængde hukommelse, som du skal udfylde alle baggrunds og ubrugte programmer.

Løsningen

I dette tilfælde vil du igen blive hjulpet af CCleaner og Clean Master. Andet er særligt bemærkelsesværdigt ud over funktionen med at rydde op i hukommelsen og stoppe unødvendige baggrundstjenester og applikationer, har en dedikeret mulighed for at optimere spil.