5 καλύτερες εφαρμογές Android για κινητή φωτογραφία

Σπασμένο

Ένας από τους πιο δημοφιλείς επεξεργαστές φωτογραφιών με ένα απλό interface και ένα εκτεταμένο σύνολο εργαλείων για επεξεργασία. Το Snapseed μπορεί να επεξεργαστεί μόνο ένα συγκεκριμένο τμήμα του πλαισίου και να αποθηκεύσει όλες τις αλλαγές, ανοίγοντας χώρο για τα πιο τολμηρά πειράματα. Εδώ θα βρείτε τόσο βασικά εργαλεία επεξεργασίας όσο και πιο προηγμένα εργαλεία.

Πλήρως δωρεάν και ευέλικτος επεξεργαστής “όλα σε ένα”.

VSCO

Το κορυφαίο στοιχείο του επεξεργαστή φωτογραφιών είναι το VSCO, το οποίο εμφανίστηκε στο Android σχετικά πρόσφατα, σε πολύ απότομα και απόλυτα επαληθευμένα φίλτρα. Η εφαρμογή έχει επίσης μια επίφαση ένα κοινωνικό δίκτυο όπου οι χρήστες μοιράζονται τις πιο επιτυχημένες προσωπικό και τους προϊσταμένους τους συνεχώς να κάνει μια επιλογή από την οποία να αντλήσει έμπνευση για πάντα.

Αυτά τα απότομα φίλτρα είναι μόνο σε VSCO.

Adobe Photoshop Express

snimok-ekrana-2016-10-10-ν-17-21-59

Η κινητή έκδοση του Photoshop, αν και είναι κατώτερη από την επιφάνεια εργασίας του, αλλά ξέρει αρκετά. Στην εφαρμογή υπάρχει μια αυτόματη διόρθωση εικόνων και εργαλείων για χειροκίνητη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένων ρετουσάρισμα, πλαίσια, φίλτρα. Επίσης το Photoshop Express διαθέτει υποστήριξη για μορφές RAW.

Εμπορικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών από γνωστό κατασκευαστή.

PicsArt

Μια εφαρμογή που μας ωθεί να υπερβούμε το συνηθισμένο πλαίσιο της επεξεργασίας φωτογραφιών. PicsArt αποδεικνύει ότι η θεραπεία δεν περιορίζεται στην προσθήκη φίλτρων, και επιτρέπει αντλήσει πάνω από τις εικόνες μέσα από μια ποικιλία από βούρτσες, που χρησιμοποιούνται σε αυτοκόλλητα εγγραφής, το κείμενο. Με ένα τεράστιο περιεχόμενο στο εσωτερικό της εφαρμογής, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε δροσερές κάρτες και αφίσες οποιουδήποτε θέματος.

Ένας απλός και ισχυρός επεξεργαστής που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα.

Φωτογραφικό πλέγμα

Αλλά το Photo Grid είναι μόνο για τη δημιουργία κολάζ, αλλά αντιμετωπίζει τέλεια αυτή την εργασία. Η εφαρμογή υποστηρίζει κολάζ σε οριζόντιες και κάθετες λειτουργίες, έτοιμα πρότυπα με ποικιλία στυλ και διαφορετικά μεγέθη πλεγμάτων. Υπάρχει άμεση εξαγωγή σε Instagram και άλλες υπηρεσίες.

Το καλύτερο εργαλείο για τη δημιουργία δροσερών κολάζ.