5 sovellusta, jotka sinun on poistettava Androidista juuri nyt

Facebook ja muut sosiaaliset verkostot

Facebook  Android-sovellus Facebook

Sosiaalinen verkosto Facebook on tällä hetkellä maailman suosituin, joten ei ole ihme, että vastaava mobiilisovellus asentaa valtava määrä käyttäjiä. Mobiilisovelluksen avulla voit vastaanottaa ilmoituksia uusista tykkäyksistä, lähettää kuvia ruoasta ja pysyä aina yhteydessä ystäviin. Sen sijaan tämä sovellus kuluttaa valtavan määrän järjestelmäresursseja ja vähentää huomattavasti matkapuhelimen akun käyttöikää. AVG: n Android-sovellusraportin vuosikertomuksen mukaan se on mobiiliasiakas Facebook, joka vie ylimmän rivin Android-alustalla olevien epämääräisimpien ohjelmien osumaparadissa.

Vaihtoehto. Käytä Facebookin mobiiliversiota millä tahansa uudella selaimella. Toiminto ei ole kovin erilainen, mutta äläkä ärsyttäviä ilmoituksia ja nopeasti sulavaa akkua.

Weather Channel ja muut sää-sovellukset

Sääkanava  Android-sovellus Weather Channel

Sääkanava on erinomainen esimerkki siitä, miten yksinkertaisin toiminto – sääennusteen näyttö – kehittäjät pystyvät rakentamaan megacombin. Täältä näet sekä animoituja taustakuvia että meteorologisia karttoja ja kumpikin interaktiivisia widgettejä, ja Jumala tietää mitä muuta. Kaikki tämä talous sijoittuu laitteen RAM: iin, joka viiden minuutin välein verkkoutuu Internetissä ja tietenkin syö pariston lataus häikäilemättömästi.

Vaihtoehto. Katso ikkunasta – saat paljon luotettavampaa tietoa kuin mitä työpöydän widgetti näyttää. Jos tarvitset ennustuksen, Google antaa sinulle luotettavan ennusteen viikon eteenpäin.

AntiVirus FREE ja muut virustentorjuntaohjelmat

AntiVirus ILMAISEKSI  Android AntiVirus ILMAINEN sovellus

Keskustelu siitä, tarvitaanko virustentorjuntaohjelmia Android-laitteissa, on joskus melko kuuma. Olen sitä mieltä, että jos sinulla ei ole pääkäyttäjän oikeuksia laitteeseen ja älä asenna haavoittuneita ohjelmia kolmannen osapuolen epäilyttävistä lähteistä, sinun ei tarvitse virustorjuntaohjelmaa. Google valvoo myymälänsä sisällön valppaasti ja poistaa välittömästi kaikki mahdolliset vaaralliset elementit, joten aina aktiivinen virustentorjuntaohjelma vain turhaan hidastaa älypuhelinta tai tabletta.

Vaihtoehto. Jos gadgetin terveydelle on vielä epäilyksiä, asenna virustorjuntaohjelma, skannaa se ja poista se.

Clean Master ja muut järjestelmän optimoijat

Clean Master  Android-sovellus Clean Master

Usko ihmeisiin on tärkein eri “puhdistusaineiden” ja “optimoijien” leviämisen liikkeellepaneva voima. Kuten, satoja parhaita Google-ohjelmoijia ei voinut tuoda järjestelmään mieleen, mutta tämä ainoa keksijä otti ja teki! Kiirehdimme kiihdyttää sinua: suurin osa näistä sovelluksista joko ei tee mitään tai vain haittaa. Tyhjennä välimuisti, poista vanhojen ohjelmien jäänteet voivat olla myös sisäänrakennettuja järjestelmävälineitä. Muistin puhdistaminen tosiasiassa vain hidastaa ohjelmien käynnistämistä ja Androidin toimintaa sen sijaan, että luvattujen järjestelmien kiihdytysapuohjelmat luvattivat.

Vaihtoehto. Poista sovelluksen välimuisti käyttämällä käytettävissä olevia työkaluja Androidissa. Unohda muistin optimointi.

Oletusselain

Oletusselain  selain

Jotkut kolmannen osapuolen firmware-valmistajat ja -kehittäjät tarjoavat luomuksilleen erityisversion selaimesta. Tyypillisesti ne ovat tiukasti ommeltuja linkkejä mainostajien sivustoihin ja muihin tarpeettomaan sisältöön sinulle. Lisäksi kukaan ei voi taata, että tällainen selain ei yhdistä tietoja vasemmalle. On parempi, ettei koskaan käytä tällaista ohjelmaa, ja jos mahdollista, poista se yleensä järjestelmästä.

Vaihtoehto. Androidilla on kymmeniä hyviä selaimia, mutta luotettavin ja nopein on epäilemättä Google Chrome. Se on toimiva, sillä se tukee edistyneimpiä web-tekniikoita, säästää liikennettä ja sillä on yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä.

Ja mitkä sovellukset pidät haavoittuvimmiksi Android-alustalla?