6 bedste ikoner til Android

Alle Android-brugere falder i to kategorier. Nogle primært værdsætter stabilitet og forudsigelighed, så de er bange for at skubbe noget ekstra i deres smartphone og endda sjældent installere nye applikationer. Andre som mangfoldighed og eksperimenter, konstant skiftende tapet og ikoner i deres enhed. For dem, og dette indlæg er beregnet.

Polycon

Disse ikoner er oprettet i fuld overensstemmelse med de seneste instruktioner om Material Design fra Google. Ikonerne fra dette sæt vil se godt ud på smartphones, der kører de nyeste versioner af Android. Ikpack indeholder 14 forskellige ikoner til mapper, så du kan gruppere dine applikationer i tematiske kataloger og udpege hver enkelt af dem med dit eget ikon.

MaterialOS

Hver fan af Material Design skal simpelthen installere dette sæt ikoner på din enhed. Dette er et af de bedste sæt, der er oprettet i denne stil. I alt er der mere end 450 ikoner til applikationer og flere unikke tegninger til skrivebordet. Nye ikoner tilføjes hver uge med støtte fra fællesskabet af brugere på Google+.

CandyCons

CandyCons er kendetegnet ved den fremragende kvalitet af hvert badge. Inde i ikonmappen indeholder 1.060 ikoner, og for mange populære applikationer er der flere forskellige muligheder. Derudover er der 20 forskellige baggrunde, der passer perfekt til disse ikoner.

Rondo

Ønsker du noget usædvanligt? Prøv Rondo! Dette sæt indeholder runde formede ikoner med lange skygger. I øjeblikket indeholder Rondo omkring 2.600 forskellige elementer, så du kan håbe, at der for alle dine programmer er passende ikoner.

Matris

Matris – dette er et andet ikon i stil med Material Design, som hjælper med at genoplive udseendet på din enhed. Ikonernes farver er ikke meget lyse, men de er smukt tegnet. Det er umiddelbart tydeligt, at professionelle designere arbejdede på sættet.

Siru

Siru indeholder ikke mange ikoner (200+), men alle er af høj kvalitet. Hvis du ikke finder det ønskede ikon, kan du altid sende udviklere en anmodning om at oprette det ved hjælp af det indbyggede værktøj til at indsamle ønsker og forslag.

Afslutningsvis vil vi gerne minde om, at hvis du vil bruge nogle af de ovennævnte sæt ikoner, skal du installere nogle tredjeparts launcher, for eksempel Nova, ADW, Apex og så videre. Find det bedste af dem, du kan ved hjælp af denne artikel.

Loading...