6 legjobb pályázat a vizsgára való felkészülésben az Állami Közlekedésbiztonsági Felügyelőségben

1. Jegyek + SDA 2018 vizsga

Ez egyike a legelterjedtebb alkalmazásoknak a közlekedési szabályok szállításának előkészítéséhez. Csak az aktuális szabályokat tartalmazza, az összes módosítással és változtatással együtt. Lásd: „Test” lehetővé teszi, hogy válaszoljon a kérdésekre témák vegyes módon, vagy a jegyek, teljesen megfelelő hivatalos az orosz közlekedési rendőrök.

A tesztben lévő összes hiba egy speciális szakaszban van csoportosítva, így mindig visszatérhet hozzájuk. A határokon átívelő témák kattintható linkeket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik az ismeretlen fogalmak részletesebb leírását. Az alkalmazásban nincsenek belső vásárlások.

2. Az SDA 2018 vizsgálata: az Állami Közlekedésbiztonsági Felügyelet jegyei

Egy másik alkalmazás, amely ötvözi az egész elméletet, a tényleges jegyeket, a könyvtárakat a jelekkel, valamint hasznos tippeket. Egy külön fejezetben megtudhatja, hogyan kell megfelelően viselkedni, amikor kommunikál az ellenőrrel, és nem lehet becsapni.

A DPS teszt lehetővé teszi, hogy tesztelje a bűncselekményekre vonatkozó ismereteit a jogsértésekért, és élénk magyarázatot nyújt az adott cikkre hivatkozva. Igaz, a teljes információ erről a fejlesztő másik alkalmazásában már elérhető lesz.

3. SmartPDD

Ebben a függelékben a 800 vizsgakérdést kiegészítik a jelzésekkel, magyarázatokkal, amelyek utalásokat tartalmaznak a megjelölésekre, a kifejezésekre és a megfelelő szabályokra. Felkészülhet a lemondásra a “Tanítóim” mód használatával, amely a témák és kérdések listáját képezi, figyelembe véve a hibákat.

Kényelmes formában, csoportosítással kijelölve minden útjelzőt bemutatnak, amelyek mindegyike részletes leírást tartalmaz. Hasonlóképpen, az útjelzések típusával. Képzési statisztikák állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik, hogy felmérje készségeinek mértékét és összetett témák azonosítását.

4. Jegyek az SDA 2018-ba

Viszonylag új alkalmazás, amely vonzza a modern és felhasználóbarát felületet, valamint a vizuális illusztrációkat. A jegyek és a vizsgakérdések alapja a legfontosabb. Megoldhatja őket mind általános sorrendben, mind kiválasztott témákban.

A felhasználó részletes statisztikával rendelkezik, amely nem csak az előkészítés szintjét tükrözi, hanem a legegyszerűbb és legösszetettebb témákat is. Az SDA jelei, megjelölése és elmélete az alkalmazásban is ott van.

5. Az Orosz Föderáció forgalmi szabályozása

Egy kevéssé ismert alkalmazás, amely nem csak az elmélet a SDA kereshető szavak, hanem a teljes listát a bírságok azok leírása. Bónuszként számításokat végeznek a közlekedési adó és az OSAGO kiszámításánál, valamint az oroszországi régiók kódjainak listáját.

A kiegészítő anyagok az áramkör valamennyi formáját illusztrálják, fontos pontok jelzésével. Vizsgálati űrlap is létezik, bár a böngészőben online oldalként jelenik meg.

6. Drrom SDA

Egy egyszerű alkalmazás a híres automatikus portálról. Magában foglalja mind a 40 jegyet, amelyek minden egyes témában szakértői megjegyzéseket tartalmaznak. Van egy 20 perces tesztmód, mint az elmélet hivatalos átadása a közlekedési rendőrségnek. A tanfolyam során az előrehaladást és a haladás statisztikáit fenntartják.

Annak érdekében, hogy ne feledkezzen meg az elmélet ismétlésére, emlékeztetőket biztosít, motiválva a komplex témák frissítését a memóriában. Az alkalmazás megkülönböztető jellemzője a beépített csevegés, ahol felveheti az érdeklődést, és válaszolhat rá.

Loading...