6 najboljih prijava za pripremu za ispit u Državnom inspektoratu za sigurnost prometa

1. Ulaznice + SDA 2018 Ispit

Ovo je jedna od najpopularnijih aplikacija za pripremu za isporuku prometnih pravila. Sadrži samo aktualna pravila, sa svim izmjenama i izmjenama. Odjeljak “Testiranje” vam omogućuje da odgovorite na pitanja o temama, mješovitim redoslijedom ili ulaznicama koje u potpunosti odgovaraju službeniku Državnog inspektorata za sigurnost prometa u Rusiji.

Sve pogreške u testovima grupirane su u posebnom odjeljku kako biste ih uvijek mogli vratiti. Teme koje se križaju sadrže veze koje se mogu kliknuti, što vam omogućuje da brzo prijeđete na detaljniji opis nepoznatih pojmova. U aplikaciji nema internih kupnji.

2. Ispitivanje SDA 2018: ulaznice Državnog inspektorata za sigurnost prometa

Još jedna aplikacija koja kombinira cijelu teoriju, stvarne karte, direktorije sa znakovima, kao i korisne savjete. U zasebnom odjeljku možete saznati kako se pravilno ponašati pri komunikaciji s inspektorom i ne smijete se zavaravati.

DPS test će vam omogućiti da testirate svoje znanje o kaznama za kršenja i pružite živo objašnjenje u odnosu na relevantni članak. Istina, sve informacije o njemu bit će dostupne već u drugoj aplikaciji ovog razvojnog programera.

3. SmartPDD

U ovom prilogu, sva 800 ispitnih pitanja popraćena su uputama, objašnjenjima koja sadrže reference na znakove, uvjete i odgovarajuća pravila. Možete se pripremiti za predaju pomoću moda “Moj učitelj”, koji čini popis tema i pitanja, uzimajući u obzir vaše pogreške.

U prikladnom obliku s grupiranjem prema oznakama, prikazani su svi prometni znakovi, od kojih svaki ima detaljan opis. Slično tome, s vrstama cestovnih oznaka. Dostupne su statistike treninga, omogućujući vam da procijenite stupanj vaše spremnosti i identificirajte složene teme.

4. Ulaznice za SDA 2018

Relativno nova aplikacija koja privlači suvremeno i korisno sučelje, kao i vizualne ilustracije. Baza ulaznica i ispitnih pitanja je najrelevantnija. Možete ih riješiti i općenito redom i na odabranim temama.

Korisniku se dobivaju detaljne statistike koje odražavaju ne samo razinu pripreme, nego i najjednostavnije i najsloženije teme. Znakovi, označavanje i teorija SDA u aplikaciji također je tu.

5. Prometna pravila Ruske Federacije

Malo poznata aplikacija koja uključuje ne samo teoriju prometnih pravila s funkcijom pretraživanja za riječi, već i potpuni popis kazni s njihovim opisom. Kao bonus, postoje kalkulatori za izračun poreza na promet i OSAGO, kao i popis kodova regija Rusije.

Dodatni materijali pružaju ilustrirani opis svih oblika kruga s naznakom važnih točaka. Postoji i obrazac za ispit, iako je on prikazan kao internetska stranica u pregledniku.

6. Drrom SDA

Jednostavna aplikacija iz poznatog auto portala. Sadrži po sebi sve 40 karata sa komentarima stručnjaka o svakom broju. Postoji način testiranja s ograničenjem od 20 minuta, kao i službenom predaju teorije prometnoj policiji. Tijekom tečaja održavaju se statistike napretka i napretka.

Da ne zaboravite ponavljati teoriju, podsjetnici se pružaju, potičući osvježavajuće složene teme u sjećanje. Također, prepoznatljiva je značajka aplikacije ugrađeni chat u kojem možete postaviti pitanje koje vas zanimaju i dobiti odgovor na njega.