6 καλύτερες εφαρμογές για selfies στο Android

1. Κάμερα BestMe Selfie

Αυτή η κάμερα ικανοποιεί με πολλά κομψά φίλτρα. Ορισμένα από αυτά είναι διαθέσιμα στο πρόγραμμα ταυτόχρονα. Τα υπόλοιπα μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν από τον τακτικά ενημερωμένο κατάλογο, όπου ταξινομούνται σε δύο κατηγορίες: “Νέα” και “Μοντέρνα”. Οι ετοιμοπαράδοτες μπορούν να διακοσμηθούν με αυτοκόλλητα ή να συνδυαστούν σε απλά κολάζ. Το BestMe προσελκύει μια απλή και καθαρή διασύνδεση. Αλλά η εμμονή στη διαφήμιση στην εφαρμογή δεν θα αρέσει σε όλους.

2. B612

Το B612 αναγνωρίζει τα πρόσωπα και τους επιτρέπει να τα μεταμορφώνουν σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εξωτικών εφέ και μάσκες. Με αυτήν την κάμερα μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας την εμφάνιση ενός παραμυθιού χαρακτήρα ή ενός κακοποιού από μια ταινία τρόμου – ό, τι θέλετε. Για να δημιουργηθεί η σωστή ατμόσφαιρα, υπάρχουν κινούμενα σχέδια με νιφάδες χιονιού, πτώση φύλλων και άλλα φαινόμενα της φύσης. Παραδοσιακά φίλτρα υπάρχουν επίσης.

3. Μπέστι

Bestie – μια άλλη κάμερα για οπαδούς μάσκες και άλλα εικονικά κοσμήματα. Αρκεί να επιλέξετε ένα ζωγραφισμένο πρόσωπο ή ένα εξάρτημα στον κατάλογο – και αυτή η γοητεία θα εμφανίζεται αυτόματα στο πρόσωπό σας. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά τυποποιημένα φίλτρα στην εφαρμογή και μπορούν να δημιουργήσουν κολλάκια κατά τη διάρκεια της σειριακής λήψης. Και στο Bestie υπάρχει ένας επεξεργαστής με τον οποίο μπορείτε να κρύψετε την ακμή, τις τσάντες κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες και άλλες ατέλειες του δέρματος.

4. Cymera

Αυτό το πρόγραμμα επισημαίνεται από έναν ισχυρό συντάκτη κολάζ. Σε αυτό μπορείτε να προσαρμόσετε το σχήμα, το μέγεθος και το φόντο του Selfie, καθώς και να οργανώσετε εικόνες στον καμβά με έναν σχεδόν ελεύθερο τρόπο. Επιπλέον, οι υπηρεσίες του σειριακού τρόπου λήψης του χρήστη με την ακόλουθη σύνθεση πλαισίων στο κολάζ. Στην εφαρμογή θα βρείτε επίσης μια συλλογή από προσαρμόσιμα φίλτρα και έναν επεξεργαστή φωτογραφιών για γρήγορη επεξεργασία των τελικών φωτογραφιών.

5. Κάμερα καραμελών

Μέσα στην κάμερα Candy υπάρχουν φίλτρα για όλες τις περιπτώσεις. Κάθε μία από αυτές μπορεί να προσαρμοστεί για να πάρει ακριβώς το αποτέλεσμα που χρειάζεστε. Και τα φίλτρα λειτουργούν τόσο με φωτογραφίες όσο και με βίντεο. Υπάρχει μια λειτουργία αυτόματης δημιουργίας κολλάζ από τη σειρά SELFI.

Ο επεξεργαστής φωτογραφιών αξίζει ιδιαίτερη προσοχή. Με αυτό μπορείτε να διακοσμήσετε φωτογραφίες με αυτοκόλλητα και αποτελέσματα “βανίλιας”, όπως λάμψη, ακτίνες του ήλιου και σταγόνες βροχής. Αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι η ευκαιρία να διορθωθούν τα χαρακτηριστικά του αποτυπωμένου προσώπου με ένα ζευγάρι των κινήσεων των δακτύλων.

6. Retrica

Εκτός από τις κανονικές εγωισμοί, η Retrica μπορεί να δημιουργήσει hyphas από αρκετές φωτογραφίες και να βγάλει βίντεο. Τα φίλτρα εφαρμογής είναι διαθέσιμα για κάθε μία από αυτές τις μορφές. Το Retrica μπορεί επίσης να δημιουργήσει κολάζ κατά τη διάρκεια της σειριακής λήψης. Σε γενικές γραμμές, αν οι στατικές φωτογραφίες δεν είναι αρκετές για εσάς, δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα. Πράγματα όπως επικαλυμμένα αυτοκόλλητα επισυνάπτονται.

Διαβάστε επίσης:

  • 10 εφαρμογές για τέλεια selfies στο iPhone →
  • Πώς να κάνετε selfies, που όχι μόνο σας →
  • Το Telegram-bot VisionLabs μαντεύει το φύλο και την ηλικία μόνος του →