Πώς να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με τη συσκευή σας Android

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε τη συσκευή σας Android σε ένα είδος τηλεχειριστηρίου. Πολύ βολικά, ξαπλωμένος στον καναπέ ή καθισμένος στην καρέκλα, ελέγξτε τον υπολογιστή με μια κίνηση των δακτύλων. Χρειάζεστε μόνο μια μονάδα Bluetooth ή WiFi στον υπολογιστή σας (εάν χρησιμοποιείτε φορητό υπολογιστή, τότε κατά πάσα πιθανότητα, και οι δύο, από προεπιλογή) και μερικά λεπτά από το χρόνο σας για να εγκαταστήσετε το απαραίτητο λογισμικό. Έτσι, εξετάστε 3 ενδιαφέροντα προγράμματα για τη χρήση του Android ως τηλεχειριστήριο για έναν υπολογιστή.

Πώς να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με τη συσκευή σας Android

Ultimate Control

Όπως όλα τα παρόμοια προγράμματα, η εφαρμογή αποτελείται από δύο μέρη: τον πράκτορα που είναι εγκατεστημένος στον υπολογιστή και την εφαρμογή για κινητά τη συσκευή Android. Μετά την εγκατάσταση, εκτελέστε τον παράγοντα στον υπολογιστή. Τώρα ξεκινήστε την εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας, επιλέξτε τον τύπο σύνδεσης και τον υπολογιστή σας. Όλα είναι έτοιμα.

Πώς να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με τη συσκευή σας Android Πώς να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με τη συσκευή σας Android

Η εφαρμογή υποστηρίζει multitouch, η οποία απλοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης. Κατ ‘αρχήν, ο κατάλογος επιλογών για τη χρήση τέτοιου λογισμικού περιορίζεται μόνο από τις ιδιαιτερότητες των δραστηριοτήτων του υπολογιστή σας. Αρκεί να ξεκινήσετε με την ικανότητα να ελέγχετε την παρουσίαση της παρουσίασης. Το Ultimate Control υποστηρίζει Windows, Mac και Linux. Βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας έχει επίσης εγκατεστημένο το Java Runtime Environment 1.6 ή νεότερη έκδοση.

Κατεβάστε την εφαρμογή Ultimate Control για κινητά.
Μεταφορτώστε τον πράκτορα Ultimate Control.
Κατεβάστε το περιβάλλον Java Runtime.

Unified Remote

Ένα παρόμοιο πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το τμήμα διακομιστή που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή και η κινητή εφαρμογή για τη συσκευή Android να λειτουργήσει. Η εφαρμογή για κινητά μπορεί να λειτουργήσει στη λειτουργία ελέγχου έντασης του ήχου στον υπολογιστή, να ενεργοποιήσει τον υπολογιστή μέσω του δικτύου, να αναστείλει αυτόματα τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων όταν μια εισερχόμενη κλήση στην κινητή συσκευή και σε πολλές άλλες λειτουργίες.

Πώς να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με τη συσκευή σας Android Πώς να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με τη συσκευή σας Android

Δυστυχώς, η δωρεάν έκδοση είναι πολύ περιορισμένη στις διαθέσιμες λειτουργίες. Ειδικότερα, η διαχείριση των προγραμμάτων περιήγησης και του PowerPoint διατίθεται μόνο στην πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής. Το Unified Remote υποστηρίζει μόνο τα Windows και απαιτεί το εγκατεστημένο .NET Framework 4.

Κάντε λήψη της εφαρμογής Unified Remote για κινητά.
Λήψη διακομιστή Unified Remote.
Λήψη του .NET Framework 4.

WIN – Απομακρυσμένη

Όπως και το προηγούμενο πρόγραμμα, λειτουργεί μόνο στα Windows. Για να εργαστείτε, θα χρειαστείτε την υπηρεσία απομακρυσμένης λειτουργίας των Windows. Αφού εγκαταστήσετε και ξεκινήσετε μια υπηρεσία που λειτουργεί ως διακομιστής, ξεκινήστε την εφαρμογή για κινητά και επιλέξτε τον διακομιστή σας από τη λίστα. Χρησιμοποιώντας το WIN-Remote, μπορείτε να διαχειριστείτε διαχειριστές αρχείων, όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης, συσκευές αναπαραγωγής ήχου και βίντεο, να δείτε εικόνες και παρουσιάσεις.

Πώς να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με τη συσκευή σας Android Πώς να διαχειριστείτε τον υπολογιστή σας με τη συσκευή σας Android

Μεταξύ των άλλων εφαρμογών το WIN – Remote είναι πλεονεκτικά διαφορετικό, καθώς παρέχει όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες δωρεάν. Η αμειβόμενη έκδοση εκτός από όλα δεν περιέχει διαφήμιση. Μειονέκτημα μπορεί να θεωρηθεί η έλλειψη πολλαπλών πλατφορμών, αλλά σε αυτή την περίπτωση σχετίζεται με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται.

Κάντε λήψη της εφαρμογής για κινητά WIN – Remote.
Κάντε λήψη της απομακρυσμένης υπηρεσίας Windows.

Και ποια προγράμματα χρησιμοποιείτε με τέτοια λειτουργικότητα; Μοιραστείτε τη γνώμη και την εμπειρία σας στα σχόλια.