Android-ohjelmiston paras Android-käynnistin

Alkuperäinen Android Authority -luettelo sisältää 15 kantorakettia, mutta kaikkia niitä ei ole saatavana Venäjällä. Valitsemme 10 kaikkein laadullisinta, kätevää ja yksinkertaisesti epätavallista.

1. Action Launcher

Visuaalisesti tämä kuori on samanlainen kuin Android-versio, mutta joitakin toiminnallisia lisäyksiä. Sen mielenkiintoinen ominaisuus on kyky maalata käyttöliittymä valitun taustakuvaksi. Mukana on myös mukautuvat kuvakkeet, kansiot kansioihin ja skottikirja pitkälle painallukselle.

2. ADW Launcher 2

Material Design -tyylin laukaisimen avulla pystyt hienosäätää kuvakkeita, kansioita ja työpöytiä yleisesti. On monia muokkausvaihtoehtoja, jotka kiinnostavat kokeneita Android-käyttäjiä, jotka haluavat kokeilla tuttuja käyttöliittymäelementtejä.

3. Apex Launcher

Shell, jolla on mahdollisuus valita työpöydän kuvakkeiden sijoitteluasteikko, tuki mukautetuille eleille, joukko muotoilutyylejä ja erilaisia ​​animaatioita. Päänäyttöön voidaan ottaa useita vakiotoimintoja pikakuvakkeiden kuvakkeiden muodossa.

4. KaikkiMe

Tämä käynnistin automaattisesti lajittelee kaikki asennetut sovellukset kansioihin ja tarjoaa kaikki tapahtumatiedot. Siinä on myös hienoja toimintoja, joiden avulla voit ennakoida mahdollisia kyselyitä. Mitä kauemmin käytät kuorta, sitä tarkempi se muuttuu.

5. Evie Launcher

Helppo, nopea ja kätevä kantoraketti, joka ei ole ylikuormitettu useilla toiminnoilla. Yleinen hakemistoluettelo aktivoituu leikkaamalla, ja svayp alas avaa yleisen haun järjestelmään. Tukee kuvakepaketteja, pöytätietokoneiden skaalausta ja erillistä laskinta lukemattomille ilmoituksille.

6. Käynnistin 8

Tämä käynnistin tekee älypuhelimen käyttöliittymästä eniten kuin Windows Phone-käyttöjärjestelmä. Koko työpöytä muuttuu rullaavaksi laattapohjaksi. Jopa asetukset ja luettelo kaikista sovelluksista muuttuvat, jotta ne sopisivat Microsoftin mobiili-käyttöjärjestelmään.

7. Microsoft Launcher

Tämä on nimetty nuolenkuljettaja, joka tarjoaa tiiviitä integraatiota Microsoftin palveluihin. Visuaalisesti se on suunniteltu Windows. Tämä koskee eri valikoita, painikkeita, luetteloita ja jopa widgettejä. Lisätoiminnot ovat käytettävissä, kun Microsoft-tili on aktivoitu.

8. Nova Launcher

Yksi parhaista Android-laitteista. Se tarjoaa mahdollisuuden valita pimeä tai kevyt käyttöliittymäteema ja Google-hakulaitteen tyyppi. Voit myös muokata sovellusluettelon ulkonäköä, erilaisia ​​eleitä ja kuvakkeita. Vaihto toiseen laitteeseen on varmuuskopiointitoiminto ja sen jälkeinen palautus.

9. Smart Launcher 3

Kuori on Material Design -tyylin tyyliin, ja siinä on erilaisia ​​vaihtoehtoja kuvakkeiden ja ponnahdusikkunoiden näyttämiseen. Kaikki nopean käytön luettelossa olevat sovellukset ryhmitellään luokittain. Tuetaan erilaisia ​​suunnitteluteemoja ja laajennuksia, jotka laajentavat kuoren ominaisuuksia.

10. TSF Launcher 3D Shell

Ainutlaatuinen kantoraketti, joka ei sovi pöytätietokoneiden perinteiseen taulukkorakenteeseen. Sen tärkeimmät elementit tukevat eleiden hallintaa ja kolmiulotteista animaatiota. On olemassa yli tusinaa ainutlaatuisia widgettejä ja paljon epätyypillisiä asetuksia.

Loading...