Aurasma aplikacija za stvaranje povećane stvarnosti

Nedavno smo objavili videozapis o proširenju naše stvarnosti uz pomoć posebne aplikacije Aurasma. Naravno, nisam se mogao oduprijeti i odlučio testirati ovu prijavu.

Aurasma aplikacija za stvaranje povećane stvarnosti

U procesu testiranja odmah su zamislili nekoliko zanimljivih ideja s interaktivnim razglednicama i zadataka. Naravno, pod uvjetom da barem jedan od sudionika ima smartphone s ovom aplikacijom.

Dakle, sve što trebate je pametni telefon, video i zanimljiva ideja. Videozapis može biti vlastiti ili odabran iz galerije aplikacije.

funkcije

  • Možete prenijeti slike, objekte i proizvode web mjesta u virtualni svijet tako što ćete jednostavno usmjeriti uređaj na njih;
  • Možete stvoriti vlastite aure i priložiti ih na slike, objekte, pa čak i zgrade;
  • Možete odabrati animirane 3D znakove iz biblioteke aplikacija;
  • možete podijeliti svoje “aure” sa svojim prijateljima na Twitteru, Facebooku, SMS-u ili e-pošti.

Kako to radi?

Da biste započeli, preuzimate program, registrirajte se i počnite stvarati svoj svijet.

što je povećana stvarnost i kako ga koristiti

Na primjer, planirate napraviti virtualnu razglednicu. Da biste to učinili, snimite fotografiju s kojom će započeti priča o vašem pozdravu i fizički ga ispisati. Zatim snimite svoj videozapis ili odaberite gotove verzije iz biblioteke. Pokrenite program i kliknite ikonu fotoaparata. Tada ćete biti ponuđeni da fotografirate objekt na koji će se pridružiti aura. Fotografirate ga i priložite videozapis koji ste snimili. To je cijeli proces. Kao rezultat toga, dobivate razglednicu, kada se zadržite iznad nje, vaša se priča počinje pojavljivati ​​u programu koji se izvodi.

dodatak, povećana stvarnost

Ako imate mjesta za pamćenje na kojima ste hodali i snimili videozapis, možete ih pridružiti. I svaki put kada se nalazite, možete ponovno pogledati svoje omiljene trenutke. Romantičan datum, vjenčanje, rođendan – to može biti sve što želite!

kako napraviti razglednicu s povećanom stvarnošću

omiljena i nezaboravna mjesta, povećana stvarnost

Moj prvi probni “aura” i ono što vidim kad pokazujem na njezin telefon

što je razglednica s povećanom stvarnošću

interaktivne kartice, oglašavanje s povećanom stvarnošću

Možete se pretplatiti na različite kanale. Ako točno shvatim, postoje kanali časopisa koji se prodaju na papiru. Kao rezultat toga, kada kupujete i lebdeći na slikama, počinju se oživotvoriti, a umjesto čitanja, gledate videozapis.

Aurasma Lite | | App Store Besplatno

Aurasma Lite | | Igrajte Google besplatno

Službena stranica stranice – aurasma.com

Loading...