Az iOS-ról Androidra váltás

Amikor megkérdezi az iPhone tulajdonosát arról, hogy miért nem vásárolta meg a Nexust magához, gyakran hallani bizonyos bizonytalan kifogásokat a zenékről, fotókról, névjegyekről, levelezésről és alkalmazásokról. Az iOS-ról az Android-ra történő áttérés folyamata nehéz és nehéz. Igazából, NO.

Az alábbiakban egy átfogó útmutatót talál az áttérésről iOS-ról Androidra a Google-tól.

Képek áthelyezése

 • Töltse le a Google+ alkalmazást az App Store alkalmazásból.
 • Nyissa meg a Google+ alkalmazást, és engedélyezze azt Google-fiókjával (vagyis írja be Gmail-címét és jelszavát).
 • Érintse meg a menü ikont, majd kattintson a fogaskerék ikonra a jobb felső sarokban és válassza a “Fényképezőgép és fotó” lehetőséget.
 • Válassza az “Üzembe helyezés” pontot, és állítsa a kapcsolót “BE” állásba.

Kész. A fotók már elkezdtek feltörni a Google felhőbe. Egy idő után az egész fotógaléria elérhető lesz a “Fotók” alkalmazásban az Android-okostelefonján, amelyen a Google-fiókod engedélyezte Önt.

Ha az iPhone megkezdi az adatkezeléssel kapcsolatos aggodalmakat az indítás során:

 • Menjen az eszközbeállításokhoz, válassza az “Adatvédelem” lehetőséget, majd a “Fotók” lehetőséget.
 • Állítsa a Google+ kapcsolót “BE” állásba.

Zene átvitele az iTunes-ból

A dalokat az iTunes-ból a “Google Zene” zenei felhőhöz ingyen veheti át.

 • Győződjön meg róla, hogy az iPhone vagy az iPad teljes mértékben szinkronban van az iTunes számítógéppel. Ebben az esetben az iTunes összes zenéje a számítógépre is lesz mentve.
 • Töltse le a Google Music Download Manager programot.
 • Engedélyezd a Google-fiókodban a menedzserben, majd egyetlen kattintással átviszed az egész zenei könyvtárat az iTunes-ról a Google-ra. Az eljárás olyan egyszerű, hogy 20 másodperces videóra illeszkedik:

A Google Zene szokásos verziója ingyenes, de a telepítés befejezéséhez kértük a Google Wallet létrehozását. A jövőben meg kell vásárolnia a Google szolgáltatásait.

Gmail-kapcsolatok áttelepítése

Nincs szükség további intézkedésekre. Minden Gmail postafiókod és névjegyed automatikusan letöltésre kerül az Android-eszközre, amelyre a Google-fiókod jogosult.

Névjegyek átvitele iCloud-ra

 • Menj az eszközbeállításokhoz, majd a “Mail, Contacts, Calendars”, majd a “Accounts”. Itt meg kell találnia az iCloud-ot.
 • Nyissa meg az iCloud szolgáltatást, és kapcsolja be a “Kapcsolatok” elemet.
 • A böngészőben menj az apple.com/icloud címre, jelentkezz be az Apple ID-be, és válaszd a “Contacts” (Névjegyek) lehetőséget. A bal alsó sarokban kattintson a kerékre, válassza az Összes kijelölését, kattintson újra a kerékre, és válassza a “Export vCard” lehetőséget.
 • A böngészőben ugorjon a gmail.com címre, a bal felső sarokban kattintson a “Mail” elemre, és válassza a “Contacts” (Névjegyek) lehetőséget.
 • A felület tetején megtalálja a “Haladó” gombot, és válassza az “Importálás” lehetőséget. Kattintson a “Válasszon ki egy fájlt”, és adja meg a mentett vCard fájl elérési útját.

Kész. Most az összes iCloud-névjegye átkerül a Gmailbe, és meg lehet szüntetni a párhuzamos partnereket ugyanabban a “Haladó” menüben, ha megtalálja az “Egyeztető partnerek keresése és egyesítése” opciót.

Más kapcsolatok átadása

Ha az iPhone-on helyileg tárolt névjegyeket tárolja, vagy az iCloudon és a Gmailen kívüli szolgáltatást használ, akkor névjegyeket az Android-eszközön keresztül továbbíthat az iTunes számítógépén.

 • IPhoneot csatlakoztatunk a számítógéphez.
 • Nyissa meg az iTunes alkalmazást, és válassza ki a csatlakoztatott eszközt a jobb felső sarokban.
 • Nyissa meg az “Információ” fület és jelölje meg a “Kapcsolatok szinkronizálása …” elemet.
 • Válassza a “Google Névjegyek” lehetőséget, és adja meg Google-fiókját.

Kész. Alternatív megoldásként a megbízott harmadik féltől származó, megbízható alkalmazásokat vagy SIM-kártyát használhat alternatív módszerekként a névjegyek átviteléhez.

Gmail posta konfigurálása

Nincs szükség további intézkedésekre. Miután engedélyezte az Android-eszközödet a Google-fiókjával, a Gmail postafiókja azonnal elérhető lesz ugyanabban az alkalmazásban.

Tényleges tanácsadás: A Google-fiók a Google összes szolgáltatásának kulcsa. Győződjön meg arról, hogy a védelmet két tényezőjű hitelesítéssel erősíti.

Más levelezők beállítása

A Google App Store-ban vannak ügyfelek az összes jelenlegi e-mail szolgáltatáshoz, például:

Ha folytatni szeretné az iCloud-mail használatát, akkor az IMAP, POP3 és Exchange alkalmazást támogató bármely levelező alkalmazás alkalmas Önnek.

FONTOS! Ne felejtse el kikapcsolni az iMessage programot

Ha az iMessage nincs letiltva, az üzenetek továbbra is megérkeznek a régi iOS eszközön, nem az új Android rendszeren.

Kapcsolja ki az iMessage funkciót, mielőtt eltávolítaná a SIM-kártyát iPhone vagy iPad készülékéről. Lépjen a beállításokra, majd az “Üzenetek” elemre. Itt tiltjuk le az iMessage szolgáltatást.

Alkalmazásátvitel

A Google Playen több mint 1,3 millió alkalmazás. A fejlesztők 99,9% -a felszabadítja az iOS és Android alkalmazások alkalmazását. Ez azt jelenti, hogy ugyanazok az alkalmazások fognak működni, de most már csak még funkcionálisabbak és kényelmesebbek.

Ez egy siker!

Gratulálunk! Most szerencsés Android-felhasználó vagy. Végül elfelejtheted az iOS-t szörnyű álomként és elkezdheted élvezni a mobil eszközök használatát.

Loading...