Gem Android smartphone batteri med Greenify

Batteriet er et svøbe af moderne smartphones. De kan være superskønne og utroligt funktionelle, men når de bliver tømt på en dag, slår det bare ud. Umiddelbart husker de tider skubbe dialers der lidt ved, hvordan, men det giver dig mulighed for at oplade dem en gang om ugen, eller endnu mindre. I princippet, hvis du bruger en dialer med samme intensitet som en smartphone, er det usandsynligt, at det varer længere end en dag. Men lad os ikke tale om triste ting. Lad os tale om et program, der virkelig hjælper med at fremskynde din smartphone og udvide sit liv fra én afgift. Mød Greenify.

Lad os tale straks: For at applikationen skal fungere, har du brug for rodadgang. Det vil sige, at applikationen vil kræve superusers rettigheder. Uden dette, intet overhovedet. At få det er meget simpelt. Vi skrev allerede om Framaroot, z4root og andre enkle og ikke meget kraftfulde måder at få root-rettigheder på. Bare glem ikke, at når du får fuld adgang, får du en garanti, og du kan slå din smartphone til en mursten. Alle disse operationer du vil udføre på egen risiko og risiko. Men personligt har jeg gentagne gange lagt forskellige versioner af firmware, så det er ikke så svært og skræmmende.

Hvis du allerede har superbrugerrettigheder, eller du ikke er bange for at få dem, så skal du helt sikkert forsøge at Greenify. Tror ikke, at dette er et andet program, der gør dit batteri “evigt”. Denne ansøgning er naturligvis en undtagelse fra de sædvanlige “task killers”, men det lover ikke nogen transcendentale resultater. Hovedformålet med programmet er at fordybe svellerne, der arbejder i baggrunden for applikationen. Det vil sige, når du starter programmet vil være fuldt funktionel, men de bare gå til at sove og ikke spise fra batteri og telefon ressourcer. Så vil telefonen arbejde hurtigere og længere.

2

Du er fri til at vælge hvilke programmer der skal sendes til at sove. Bare glem ikke at ved at lulge applikationer af sociale netværk og mail, vil du ikke modtage nogen beskeder. De vil ikke fungere i baggrunden. Kun når du kører dem.

3

For at forstå ansøgningen behøver du ingen teknisk uddannelse. Du vælger bare manuelt de programmer, du vil sætte dig i seng. Programmet vil fortælle dig, hvilke programmer der konstant spiser telefonens ressourcer, og hvilke periodiske. Også Greenify, når den først bliver brugt, vil vise dig tips.

4

5

Appen er helt gratis. Alle kan bruge den. Den eneste ulempe er, at du har brug for root rettigheder. Men Greenify er en af ​​de applikationer, for hvilke der er fuldstændig adgang til rådighed.