Οι Χάρτες Google για Android τώρα γνωρίζουν πώς να κατευθύνουν μέσω πολλών σημείων

Η δυνατότητα ανάπτυξης μιας διαδρομής με ενδιάμεσους πόντους είναι μία από τις πιο απαιτητικές και πολυαναμενόμενες δυνατότητες του πελάτη κινητής τηλεφωνίας Google. Νωρίτερα, αν έπρεπε να πάτε σε πολλά μέρη, θα έπρεπε να κάνετε μια νέα διαδρομή σε κάθε μία από αυτές, η οποία χρειάστηκε επιπλέον χρόνο και ήταν ενοχλητική. Τώρα μπορείτε απλά να δείξετε στον χάρτη όλα τα σημεία που πρέπει να επισκεφθείτε και οι Χάρτες Google θα ανοίξουν τον καλύτερο τρόπο, καλύπτοντας όλα αυτά τα σημεία.

Χάρτες Google Χάρτες Google: Πολλοί προορισμοί

Για να προσθέσετε επιπλέον σημεία στη διαδρομή σας, πρέπει να αγγίξετε το κουμπί μενού (τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία) και να επιλέξετε το στοιχείο “Add stop”. Μετά από αυτό, θα πρέπει να καθορίσετε ένα σημείο στο χάρτη και να κάνετε κλικ στο “Finish”. Σημειώστε ότι μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη σειρά των τοποθεσιών που επισκέπτεστε, μεταφέροντάς τα απλά στη λίστα πάνω ή κάτω. Μετά από αυτό, η εφαρμογή θα εμφανίσει μια νέα διαδρομή, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές που έγιναν.

Ένα άλλο ενδιαφέρον νέο χαρακτηριστικό που εμφανίστηκε στους Χάρτες Google, θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή ως ένα είδος ημερολογίου. Πιθανότατα γνωρίζετε: εάν το smartphone σας διαθέτει ενεργοποιημένο σύστημα τοποθεσίας, οι Χάρτες Google στο παρασκήνιο αποθηκεύουν το ιστορικό όλων των κινήσεων σας. Μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα “Χρονοδιάγραμμα”.

Χάρτες Google: χρονολογία Google Maps: σημειώστε

Τώρα μπορείτε να ορίσετε μια λεπτομερή περιγραφή και επικεφαλίδα για κάθε περίπατο ή ταξίδι σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε το Χρονολόγιο “Χάρτες Google” από μια απλή λίστα με τα μέρη που έχετε επισκεφθεί σε ένα πλήρες ταξιδιωτικό περιοδικό στο οποίο μπορείτε να καταγράψετε τα σχόλια και τις εμφανίσεις σας.

Οι λειτουργίες που περιγράφονται παραπάνω θα εμφανιστούν στον πελάτη κινητού Google Maps for Android στο εγγύς μέλλον. Εάν δεν θέλετε να περιμένετε προγραμματισμένη ενημέρωση, μπορείτε πάντα να κάνετε λήψη της τελευταίας έκδοσης εδώ.

Loading...