Google Календ сега успява да насрочи сесии за обучение или курсове по английски език

Всеки път, когато поставяме нова цел, ние сме сигурни, че нищо няма да ни отклони от нашите планове. Задължаваме се да бягаме три пъти седмично, да четем най-малко сто страници всеки ден и да спрем да пропускаме уроците по курсовете. Ентусиазмът обаче обикновено преминава бързо и има хиляди много различни непреодолими обстоятелства, които ни пречат да превърнем добрите намерения в реалност.

Новата функция на мобилното приложение Google Календар ще ви помогне да намерите необходимото време и мотивация за изпълнението на плановете. Сега можете да добавите желаната цел и приблизителната честота на класовете в приложението, след което календарът автоматично ще разпредели необходимото време за тях и ще следва изпълнението. Ето как работи:

Тази функция “Google Календар” е вид личен секретар, който автоматично ще коригира графика ви в зависимост от променените обстоятелства. Например, ако планирате друга важна дейност за продължителността на тренировката, тренировката ще се прехвърли автоматично в свободното пространство (фигурата вляво). Можете, разбира се, да отложите урока и ръчно (фигурата вдясно).

Разработчиците на Google Календар твърдят, че новата функция за планиране е самообучение, така че колкото повече приложение ще се запознае с вашите навици, толкова по-добре ще бъде да настроите графика си.

За да опитате тази функция в случая, трябва да изчакате новата версия на Google Календар да се покаже и да актуализирате приложението си. И тези, които не използват програмата, силно препоръчваме да започнете да го правите.