Google Voice Translator talte på russisk

For nylig oversætter Google Google Blog News, som Voice Translator Google nu forstår det russiske sprog. Derudover ydes der støtte til brasiliansk, portugisisk, tjekkisk, hollandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, kinesisk, polsk og tyrkisk. Android-brugere kan downloade den mobile version af Google Translate til Android Market og se funktionerne i den opdaterede version. Programmet kræver den installerede stemmesøgning fra Google.

Google Voice Translator talte på russisk Google Voice Translator talte på russisk

Tidligere Google tilføjede en funktion, der giver dig mulighed for at kommunikere med en tolk på forskellige sprog. For eksempel spørger du englænderen hvordan man kommer på metroen. Tolken udtaler dit spørgsmål på engelsk. Samtalepartneren svarer dig på sit eget sprog, og tolken udsender straks en oversættelse på dit modersmål.

Google Voice Translator talte på russisk Google Voice Translator talte på russisk

I starten kan mange måske ikke lide internetens obligatoriske tilgængelighed til tolkens arbejde, men ved at bruge Google-tjenesten til at behandle og analysere oversatte ord og sætninger øges kvaliteten af ​​oversættelsen som helhed. Derudover kan du bruge oversætten hvor som helst via din Android-enhed.

Googles aktivering inden for talegenkendelse er ret forståeligt. Efter at Apple havde hentet ideen om en stemmeassistent og frigivet Siri, blev det indlysende, at stemmesøgningen fra Google objektivt mister den funktionelle udvikling fra Apple. Stigningen i antallet af understøttede sprog kan indikere muligheden for, at en mere perfekt og funktionel talestyring udviser Google i den nærmeste fremtid.

Loading...