Hogyan játszhatsz YouTube-videókat a háttérben Android és iOS rendszeren?

A YouTube nem csak a különböző videofelvételek hatalmas katalógusa, hanem egy olyan zenei tárház is, amelyet ingyenes és jogszerűen hallgathat meg. A Google tudja ezt, így a háttérben lévő tartalom lejátszása csak azok számára áll rendelkezésre, akik fizetik a YouTube Red előfizetését. De még mindig létezik ez a korlátozás. Mind az Android, mind az iOS esetében a trükk az, hogy a virtuális alkalmazás helyett a videószolgáltatás böngésző verzióját használják.

A Google operációs rendszere esetében csak egy Chrome böngésző: nyissa meg a YouTube.com szolgáltatást, és jelölje be a képernyő jobb felső sarkában lévő “Teljes verzió” elem melletti jelölőnégyzetet. Kapcsolja be a videót, és menjen egy másik alkalmazásba, vagy nyisson meg egy új böngészőablakot. A videó szünetel, de újraindíthatja az értesítési sávon.

youtube zene hallgatni youtube zene hallgatni

Az IOS-nak le kell töltenie a Dolphin böngészőt. Ellenkező esetben az eljárás megegyezik: menjen a webhelyre és kapcsolja be a videót. Ha az alkalmazás minimalizálva van, indítsa el a felvételt az operációs rendszer vezérlőközpontján keresztül.

Loading...