Hogyan változtathatja meg tartózkodási helyét Android és iOS rendszereken?

A helyszín módosítása az Android rendszeren

A Hola Fake GPS helymeghatározó alkalmazásával álcázhatja az igazi földrajzi helyzetét. Az első után
futtatása néhány percet vesz igénybe a szükséges beállítások elvégzéséhez. De a jövőben szinte azonnal megváltoztathatja a koordinátákat egy egyszerű és kényelmes felületen.

Miután telepítette a Hola Fake GPS helyet, megadnia kell a program engedélyét a földrajzi helyzet megváltoztatásához. Ehhez először kattintson a GO alkalmazásban, majd a Beállítások – megjelenik a “Fejlesztők” szakasz. Ezután keresse meg az “Alkalmazások kiválasztása dummy helyekre” elemet, és jelölje ki a Hola Fake GPS helyét.

Helyének módosítása: A GO alkalmazásban érintse meg a Beállítások lehetőséget

Ezután lépjen a gépbeállításokhoz, és nyissa meg a helybeállításokért felelős részt. Itt engedélyezze a földrajzi helyzet kimutatását csak a GPS műholdak segítségével.

Helyének módosítása: nyissa meg a helybeállításokért felelős szakaszt Hogyan változtathatja meg a helyet: csak a GPS-műholdak engedélyezhetik a földrajzi helyzet kimutatását

A fenti beállítások elvégzése után az alkalmazás készen áll a használatra. Az összes többi program koordinátáinak módosításához elegendő egy hamis hely kiválasztása a térképen, és nyomja meg a GO gombot. Választhat bármely helyet a világ minden tájáról. A koordináta almenü letiltásához nyomja meg a STOP gombot.

A hely módosítása: Válasszon helytelen helyet a térképen, és nyomja meg a GO gombot A koordináta almenü letiltásához nyomja meg a STOP gombot

A háttérben hamis helyátvitel működik. A Hola Fake GPS helyének bekapcsolásával rendszerint megoszthatod a koordinátákat a közösségi hálózatokban, és új képeket készíthetsz más programokban. De most a többi felhasználó nem az aktuális helyét fogja látni, és nem a helyeket, ahol a fotót választotta, hanem a kiválasztott koordinátákat.

A Hola hamis GPS-helye egy speciális widget használatával is vezérelhető, amely a program telepítése után jelenik meg az értesítési panelen.

Ha úgy dönt, hogy hamis földrajzi pozíciót használ fel olyan szolgáltatások kioldásához, amelyek nem működnek az Ön országában, akkor tudod: valószínűleg nem fog semmit megtennél. Ebből a célból a VPN-szolgáltatások alkalmasak.

A Hola kikapcsolása után más alkalmazások fiktív koordinátákat láthatnak. Ilyen esetekben egyszerűen indítsa újra a GPS-modult.

A Hola hamis GPS-helye fizetett előfizetéshez vagy teljesen ingyenes. De a második esetben a program a készletidő és a forgalom egy kis forgalmát fogja használni.

Hogyan változtathatja meg a helyet az iOS rendszeren?

Sajnos az iOS rendszerben nem változtathatja meg helyét hamis GPS-adatokkal. A rendszer nagyfokú közelsége nem teszi lehetővé a programok más forrásokból történő telepítését, kivéve a hivatalos App Store-t, ahol nincs ilyen eszköz. Az Apple moderátorai ellenőrzik az összes alkalmazást, és megsértő szabályok jelenlétében megtagadják a fejlesztők számára történő közzétételüket.

Az egyetlen lehetőség, hogy változtatni a helyét az iPhone vagy az iPad – a jailbreak és használja egy a számos rendelkezésre álló Cydia csíp, mint LocationHandle vagy LocationFaker. Azonban ez a lehetőség csak az iOS 10.2 és korábbi verziói számára elérhető, akiket átmenthet.

Loading...