Hűvös időjárási alkalmazások gyűjteménye Androidhoz

Az első dolog, ami reggel a kezemben jelenik meg, a telefon. Kapcsolja ki az ébresztőóra és olvasd el a Twitter-t. Aztán megnézem az időjárást. Végtére is, meg kell értenem, amit ma viselek. Úgy gondolom, hasonló forgatókönyv az olvasók minden második felében. És még ennél is több. Próbálkozzunk ma, hogy kiválasszuk az ideális és legalkalmasabb eszközt a telefon időjárásának megtekintéséhez.

A honlapunkon szokatlan időjárási alkalmazások vannak. És még egy meglehetősen jó jelölt a győzelemért – “Yahoo Weather”. Nézzük a versenytársakat.

Időjárás BZ

Időjárás BZ Időjárás BZ. modul
Az alkalmazás első pluszja a fejlesztő számára. Ő orosz, és gyorsan reagál a fórumon. Kiválaszthatja az előrejelző szolgáltatót. Lehetőség van az előrejelzés megjelenítésének engedélyezésére az értesítési területen. Azt hiszem, ez felesleges. De ez csak a véleményem. Az előrejelzési frissítési intervallum 30 percről hat órára változhat. Igen, és még sok más beállítás. Például beállíthat egy különböző méretű widgetet. Tetszett az alkalmazások indításának beállítása az óra, a dátum és az előrejelzésre kattintva. Ennek eredményeként eltávolítottam az asztalról a kedvenc ébresztőóra és naptár felesleges ikonjait. Magamnak nem találtam semmilyen hátrányt. Minden szükséges funkció, a tervezés belül – minden rendben van.

“Időjárás és óra widget”

Időjárás óra widget Időjárás, óra, widget. kérelem
Olyan egyszerű, egyszerű névvel rendelkező alkalmazás. De már kezdetben zavaros. Az időjárási alkalmazás valamilyen oknál fogva térképet és részletes információkat tartalmaz a helyemről. E helyszín telepítése elég sokáig tart. Alapértelmezés szerint a frissítés be van kapcsolva barangolás közben. Pennyben repülhet. A frissítési intervallum 30 perc és 48 óra közötti, sőt “soha”. Van egy jó figyelmeztető funkció a különböző időjárási körülmények között. Például eső, hó, jég stb. A reklám nélküli változat € 2,16. De nincs hirdetés a widgeten, de magában az alkalmazásban nem komolyan beavatkozik.

Gismeteo időjárás előrejelzés

Gismeteo. modul Gismeteo
Furcsa lenne, ha nem lenne időjárási alkalmazás ezzel a névvel. Az alkalmazás nagyon nehézkesen határozza meg a helyet. Az én esetemben 30 km-t hagyott ki. Nagyon egyszerű beállítások. Ez valószínűleg a lite változatának köszönhető. De nem találtam más alkalmazásokat a fejlesztőtől. A választás, szemben a versenytársakkal, csak kétféle kütyü. A modul az informatizmussal sokkal gyengébb, mint a fenti alkalmazások.

„Időjárás”

Alkalmazási időjárás. modul Alkalmazási időjárás
Egy másik alkalmazás egy egyszerű címmel. Az alkalmazást kizárólag egy szalonnal kezelik. A beállítások minimálisak, az időjárással kapcsolatos információk, sőt, annyi. Kivételesen a hőmérséklet és a homályosság. Nincs nyomás, nincs páratartalom, semmi sem. Widget kettő. Az egyik nagyon egyszerű, a második túl nagy, 4 × 2. És ha úgy gondolja, hogy egy nagy widget sok információt ad, akkor téved. Az alkalmazás kétségkívül örömet szerez a minimalistáknak. A minimalisták számára azonban létezik a Google Asszisztens.

Sense Flip Clock időjárás

Sense Flip Clock és időjárás Sense Flip Clock és időjárás. modul

Az Android fejlesztése idején szörnyű volt. És a gyártók készítették a kagylókat. Például a HTC Sense. Ettől kezdve ez az alkalmazás ment. Legalább ezt a stílusban hajtják végre. A frissítési intervallum a “soha”, azaz “soha”, azaz minden hat órában egyszer. Egy nagyon jó widget, meg tudja mutatni az akkumulátor töltését, dátumát, helyét és természetesen az időjárás és az idő. Nagyon szép animáció az oldalak elforgatásával. Az órára való kattintással … nyitott! Ha lenne egy választás a szükséges alkalmazásból, akkor jobb lenne.

Loading...