Hvor nemt det er at huske 100 engelske ord om dagen

Besluttet at lære sproget? Hvad forhindrer kun at åbne ordbogen og lære alle ordene i træk? Korrekt, uden foreninger og gentagelse, vil du ikke lære noget – der vil være et ord i ordene i dit hoved, og fra nogle af dem vil der ikke være spor.

Der er én simpel teknik, der involverer brugen af ​​kortene, foreninger og det rette valg af ord, som giver dig mulighed for at lære 100 ord eller mere om dagen, til hurtigt at mestre det grundlæggende i sproget og øge ordforråd. Denne teknik er præsenteret i den gratis ansøgning til iOS og Android “Uchisto”.

I det kan du nemt lære ordene ved hjælp af den foreslåede memoriseringsmetode, og spore dine fremskridt og sæt påmindelser for at gentage det materiale, der allerede er studeret. Men om alt i orden.

Metode til papirkort

Ved hjælp af papirkort øger mere end én generation af oversættere deres ordforråd på rekordtid. Denne tilsyneladende enkle teknik er baseret på selve memoriseringsmekanismen, brugen af ​​kortvarig og langsigtet hukommelse.

Eleven har et kort kort, på hver side der er et fremmed ord skrevet, og på den anden – en oversættelse. Han flipper gennem disse kort, udtaler fremmede ord og husker oversættelsen. Hvis ordet er husket – det sætter kortet til side, hvis det ikke er – fjerner dækene ned for at blive gentaget senere.

Efter at have husket alle ord er kortene sat til side, og efter en vis periode (en uge eller en måned) gentages de igen.

I begyndelsen falder det lærde ord i kortsigtet hukommelse, og efter at kortene er sat til side, bliver det hurtigt glemt. Men så viser det sig, at den tredje information kom til nytte og i stedet for kortvarig hukommelse, kommer de lærde ord ind på lang sigt. Med andre ord bliver de fast husket.

Ligesom papirkort, kun bedre

I ansøgningen “Uchisto” er denne metode af kort fuldt ud realiseret. Du kan vende dem rundt, læse et nyt ord på engelsk og dets transkription, og på bagsiden – en oversættelse.

Screenshot_2015-01-30-01-29-45 Screenshot_2015-01-30-01-31-03

Du kan gemme lærede kort til side ved at klikke på “Learned”, eller lade dem gå til gentagelse, blot ved at skubbe med et hurtigt. Derudover kan du ændre indstillingerne og lære ordene, oversætte fra russisk til engelsk.

Screenshot_2015-01-30-00-59-56 Screenshot_2015-01-30-00-59-53

Efter at have studeret hver ordbog, indstilles “Check efter 30 dage” timeren automatisk, så du regelmæssigt aflever prøver og ikke glemmer det materiale, du har dækket.

Som du kan se, er kortets metode fuldt implementeret i ansøgningen, men i modsætning til ægte papkort er læringen af ​​ordene i “Uchisto” meget mere praktisk af flere grunde.

For det første er der på hvert kort ikke kun en transkription, men også et lydikon, hvor du klikker på, hvor du lytter til den korrekte udtale af ordet på engelsk. Således erstatter ansøgningen delvist læreren.

For det andet kan du redigere oversættelsen af ​​ord ved at tilføje noter om dine foreninger med ordet. Foreningsmetoden hjælper med at huske ord endnu bedre og fra første gang overføre dem til langvarig hukommelse.

Forening og den fulde metode af “Uchisto”

Et ord, der ikke er relateret til kendte billeder, er nemt glemt. Hjernen byggede simpelthen ikke en neural forbindelse til dette ord, det er ikke forbundet med noget og forsvinder straks fra din hukommelse.

For at huske et ord skal du forbinde det med allerede kendte objekter og begreber. For eksempel får du ordet udfordring, hvilket betyder “problem” i oversættelse.

Du forestiller dig et NASA rumfartøj “Challenger” og en katastrofe, der resulterede i død af hele shuttle team. Dette var et stærkt slag for USAs omdømme, et kolossalt monetært tab og en ægte PROBLEM.

Så et ubekendt ord er forbundet i din hjerne: udfordring = Katastrofe i skytten “Challenger” → et alvorligt problem. Du har opbygget en forening, nye neurale forbindelser dukkede op i din hjerne, og nu kan du nemt huske hvad dette ord betyder.

Screenshot_2015-01-30-00-58-16 Screenshot_2015-01-30-00-58-22

Når du kommer op med en livlig forening, forbinder et ord med en oversættelse, ikke haste for at trykke på “Læret” knappen. For det første gentag ordet højt fem gange og præsenter dit billede på det tidspunkt. Forresten rådgiver foreninger at præsentere noget sjovt og latterligt – lysere husket.

Så, den fulde undervisningsmetode “Uchisto”, med hjælp som du vil huske ord i ansøgningen, lyder som dette:

Læs et ukendt ord → kontrollere deres udtale → se oversættelse af ordet på den anden side af kortet → repræsentere foreningen med ordet og dets oversættelse → fem gange til at gentage ordene højt, og på samme tid, skal du rulle i hovedet din forening → klik på “lære» → fasten resultat, oversætte fra Russisk til Engelsk → Indstil en påmindelse om at gentage ordene i 30 dage. 

Hvis du ikke kan huske teknikken, kan du altid se på det igen i selve applikationen. På fanen “Indstillinger”, ud over at skifte fra russisk til engelsk og lyde, er der en trinvis beskrivelse af teknikken.

Screenshot_2015-01-30-01-42-55 Screenshot_2015-01-30-01-43-05

Og nu et vigtigt punkt: Hvilke ord vil du lære. Efter alt er alle ordene i ordbøgerne “Uchisto” ikke valgt tilfældigt.

Husk kun de rigtige ord

I alt er mere end en million engelske ord, men i daglig tale anvendes i bedste fald et par tusinde. Så hvis du har brug for nogle grundlæggende sprogfærdigheder til at tale frit med udlændinge, læse online publikation på engelsk, se nyheder og tv-serier, så flere tusinde at starte er nok.

I ansøgningen “Uchisto” er det repræsenteret af frekvensordbøger – samlinger på 100 ord, der oftest anvendes i hverdagen og litteraturen.

Hvorfor præcis 100 ord? Det er kendt, at små trin til målet er meget lettere at lave end at forsøge at lære meget ad gangen. En klar fordeling på 100 ord per port hjælper med at systematisere din træning, for at starte det med glæde og med samme fornøjelse at overvåge dine fremskridt.

Til at begynde med får du tre gratis ordbøger, hvor du kan vurdere, hvor meget du kan lide at lære efter “Uchsti” -metoden. Og så kan du købe separat en ordbog eller købe alt med en rabat på 20%.

Vi følger fremskridtene og glem ikke at gentage

På det sidste “Uchisto” fanen af ​​programmet kan du spore dine fremskridt med spring: Hvor meget kunne lære, hvad dag i ugen, hvor mange ord til at øge dit ordforråd som en helhed.

Screenshot_2015-01-28-13-48-02 Screenshot_2015-01-28-13-48-11

Selvfølgelig er en ansøgning ikke nok til at lære engelsk og tale det flydende. For eksempel for at forbedre engelsktalte kan du prøve lektierne med indfødte talere via Skype, og for at supplere ordforrådet – se film og serier på engelsk.

Men applikationen “Uchisto” vil give dig en platform for en fremragende start, der vil hjælpe dig med at tro på dine evner og styrke, selvom du starter fra bunden.

Du lærer ordene på et hvilket som helst passende sted og til enhver tid: i trafikpropper, trafik, køer eller om aftenen, før du går i seng, hvilket er særligt effektivt til langsigtet hukommelse. Det vigtigste er ikke at sænke baren.

100 ord om dagen, 700 om ugen, 3.000 om måneden – og du kan allerede med rimelighed forklare på engelsk og forstå, hvad de taler om.

Og så er der ingen grænser for perfektion. Nye ordbøger tilføjes til “Uchisto” i hver opdatering, så du har altid en grund til en ny træning.