Изтеглете приложения от Google Play без никакви ограничения

Google Play съдържа хиляди програми, написани за устройства с Android. Но има такова нещастие, някои от които не са достъпни за изтегляне по различни причини. Това може да са регионални ограничения, несъвместимост конкретно с притурката ви или други причини, които изглеждат толкова важни за програмиста, че не е нужно да изтегляте програмата му. Въпреки това, има лесен начин все още да заобиколите всички забрани и да получите желания APK.

За да изтеглите инсталационния файл на компютъра си, трябва да отворите страницата на съответната програма в браузъра и след това да я замените в адресната лента play.google.com на apk-dl.com.

play.google.com на apk-dl.com

Кликнете върху бутона за въвеждане и ще бъдете пренасочени към страницата за изтегляне, където ще трябва само да кликнете върху бутона Изтегляне на файла APK и да посочите местоположението за запазване. След като инсталационният файл на програмата е на твърдия ви диск, ще трябва да го изпратите на мобилното си устройство по удобен начин.

Освен това можете да използвате лентата за търсене APK-DL.com и да намерите приложението, от което се нуждаете, дори и без да посещавате Google Play. Ако използвате метода в мобилен браузър, можете да изтеглите приложението директно на вашия смартфон, като заобиколите компютъра.

Трябва да се отбележи, че изтеглянето на програми, използващи услугата APK-DL.com, няма нищо общо с пиратството или хакерството. Няма да можете да го изтеглите чрез платени програми или да заобиколите всички ограничения, съдържащи се в приложенията. Това е само удобен начин за изтегляне на файлове от APK, които не са налице за изтегляне в директорията ви в Google Play, както и една от опциите за онези потребители, които изобщо не използват услугите на Google на устройството си.

APK-DL.com →