Как да изтеглите торенти направо в джоба си (Android)

От първите клиенти на торента се появиха повече от 10 години. През годините кооперация обмен на файлове любители на стотици милиони потребители по целия свят и е облекчение за хората, страдащи от почивките интернет връзка. Ние сме свикнали да изпомпва тежки видео съдържание на компютъра ви “, без регистрация и SMS” е абсолютно прости начини. Но идва време, когато диагонал екрани на мобилни джаджи и постепенното разширяване на мрежата от свободен Wi-Fi ви позволяват да се насладите на сериала и че той харесва обучение курсове далеч от дома стол. Ето защо ние ви предлагаме да се запознаете с най-популярните мобилни приложения за Android, за да споделяте файлове с помощта на протокола BitTorrent.

BitTorrent

Разбира се, струва си да започнем с основателя на технологията. С инсталирането на BitTorrent на вашия смартфон, можете да разчитате на подкрепата на най-новите торентни технологии, стабилност и максимален брой функции. Приложението има привлекателен интерфейс, който не може да разваля вградената реклама.

BitTorrent за Android
BitTorrent за Android

Между другото, можете да се отървете от него, когато преминавате към про-версия на комунални услуги, струвайки $ 3. При подобреното тегло можете да активирате функцията за автоматично окачване на торенти с ниско ниво на батерията.

aTorrent

Отличен клиент с много функции и прост интерфейс. Автостарт, когато телефонът е включен, с мишката, само когато сте свързани с Wi-Fi, сваляне само когато има външно захранване и настройките за шифроване са достъпни направо “извън кутията” без допълнително заплащане.

aTorrent за Android
aTorrent за Android

Приятно е, че разработчиците на приложения силно комуникират с потребителите си, като им предлагат да участват в по-нататъшното развитие на клиента. За целта е създадена специална страница в руски език, където всеки от вас може да гласува за популяризирането на нова функция.

Vuze

За много почитатели на торент клиенти, Vuze е истинска извадка и предмет за имитация. И само поради една причина: в приложението няма рекламни елементи.

Vuze за Android
Vuze за Android

Лаконичен интерфейс със стандартен набор от необходими функции е приложен. Вероятно, все още Vuze може да бъде инсталиран само за една икона на приложение.

tTorrent

Ето един от най-популярните торенти клиенти на Google Play Магазин. Очевидно, милиони потребители на tTorrent предпочитат заявлението поради широк списък от обявени възможности. Има много от тях, а някои от тях ще бъдат разбрани само от джуджетата.

Android tTorrent
tTorrent за Android

Но бих искал да се съсредоточа върху функцията за търсене на торенти в самата програма, без да се налага да ходя в браузъра. Това е удобно. Освен това можете да посочите предпочитаната от вас търсачка. Не намерих подобна функционалност за моите конкуренти tTorrent.

Torrentex

Друго решение без рекламиране с “намиране”. Торентекс има едно имплицитно предимство пред гореспоменатата визия: заявлението е русифицирано.

Torrentex за Android

В настройките на програмата можете да промените светлата тема на дизайна на тъмно, което води до готически черен и лилав стил.

Нека да обобщим. Всички модерни торент приложения могат да ограничат скоростта на изтегляне и качване. В този случай можете да разрешите изтеглянето само когато се свържете с Wi-Fi. Това е достатъчно за всекидневни цели, така че бизнесът идва с десктоп навици и различни вторични фактори.

Ако не искате да толерирате рекламата пред очите си и искате да имате стандартни функции, разгледайте по-отблизо Vuze и Torrentex. Ако основно управлявате торенти в малки неща, вижте aTorrent или BitTorrent. Е, най-лесният начин да намерите торенти се изпълнява в tTorrent.

И какъв торент клиент използваш? Какви са неговите предимства?

Loading...