Как да спечелите през 2048: Тайният алгоритъм

Cool и много пристрастяваща игра 2048 вече успя да убие огромно количество време за много хора. Играта наистина привлича вниманието и е невъзможно да се откъснете от нея. Изглежда, че всичко е просто: проста математика, пресичана с петна. Или петна с математика. Но тя завладява вниманието на наздраве! Нашият сайт се чете от много интелигентни читатели, които са разработили цял алгоритъм, за да спечелят в тази трудна игра. И алгоритъмът работи. Моля, обърнете внимание! Тогава ще научите тайната за това как да спечелите. Ако не искате играта да стане скучна за вас, не четете по-нататък.

Играх тази игра за минимум 3 дни. И забелязах, че докато събираме кубовете от едната страна, ще има големи числа. Но щом смени тази страна, се появяват 2 и 4, които се намесват. Но не беше възможно да се разбере очевидното. Но се оказа, че нашият читател Андрей Машин, който сподели с нас алгоритъма за победа в тази игра. И още повече, някои достигат луди фигури, които аз лично не вярвам. Е, невъзможно е да достигнем 65 536!

Така че алгоритъмът е прост. Трябва да съберете максималния брой в долния ляв ъгъл. Не движете кубчета нагоре! В противен случай съществува риск малките числа да се появяват там, че не можете да ги поставите в големи и те просто ще заемат място. Това означава, че ще се обличате, например, 1024, 512, 256,128. И така, ще добавите куб от 2048 за известно време. Получих го от третия опит, след като научих алгоритъма. Необходимо е внимателно да наблюдавате, че в долния ред (особено в левия ъгъл) няма кубчета 2,4,8 и т.н. В противен случай ще бъде много трудно да събирате големи количества от тях. Това може да ви попречи да постигнете победа.

След като съберете куб 2048, можете да продължите да играете по-далеч и да постигнете луди резултати. Споделете екранни снимки на вашия успех. Без скрийншота никой няма да ви повярва!