Kako preuzeti videozapise i zvuk izravno s usluge YouTube na Android smartphone

Google vam ne dopušta preuzimanje videozapisa iz svoje YouTube usluge. Stoga nećete pronaći programe koji implementiraju ovu funkciju na Google Playu. Međutim, možete preuzeti i instalirati Peggo apk datoteku s web mjesta razvojnog programera. Imajte na umu da biste to učinili, postavke vašeg gadgeta trebale bi omogućiti instalaciju programa iz nepoznatih izvora.

Peggo Peggo: mogućnost dijeljenja

Postoje dva načina za dodavanje videozapisa u Peggo. Najprije možete otvoriti program i zalijepiti adresu videozapisa u posebno polje. Drugo, jednostavno možete poslati videozapis iz aplikacije YouTube pomoću standardnog izbornika “Dijeli”.

Peggo: dodavanje filma Peggo: izbor kvalitete

Kada se film pojavi u programu Peggo, morate odabrati jednu od kartica ovisno o tome želite li preuzeti samo audio zapis ili cijeli videozapis. Nakon toga samo trebate odabrati željenu kvalitetu i kliknite gumb za pokretanje.

Peggo: kako preuzeti videozapise i zvuk s YouTubea Peggo: Postavke

Uz Peggo možete istovremeno preuzeti nekoliko datoteka. Lako je pratiti status preuzimanja na zaslonu Preuzimanja ili pomoću trake napretka na traci obavijesti Android. Prema zadanim postavkama program sprema datoteke u vlastitu mapu, ali tu postavku možete promijeniti u postavkama.

Pored usluge YouTube, aplikacija radi sa SoundCloudom. Pročitajte našu recenziju ove usluge i postavite Peggo na svoje omiljene pjesme.

Preuzmite Peggo →