Къде да слушате подкасти: 5 страхотни приложения за Android

1. Подкаст република

Универсален подкаст мениджър с богат набор от функции. Podcast Republic поддържа експортиране и импортиране на абонаменти, както и синхронизиране на данни между устройствата. Приложението може автоматично да изтегля нови епизоди, ви позволява да регулирате скоростта на възпроизвеждане и да настроите таймера за сън. За удобство можете да комбинирате пресата в плейлисти.

С Podcast Republic можете да слушате радио и да гледате видео подкасти. Освен това в приложението има еквалайзер и подробни настройки на вградения плейър и външния вид на интерфейса.

Можете да използвате пълната версия на Podcast Republic безплатно. Ако искате да премахнете рекламата, трябва да платите.

2. Pocket Casts

Pocket Casts е оборудван с всичко необходимо, за да можете лесно да слушате любимите си програми. Това приложение ви позволява да синхронизирате абонаментите между устройствата, да контролирате скоростта на възпроизвеждане, да активирате таймера и да създавате плейлисти. Той поддържа видео подкасти и изобщо не е много по-нисък от подкастката република.

И все пак в Pocket Casts няма радио и вграден еквалайзер. Но програмата може да увеличи силата на говора, удавяне на фоновите звуци. В допълнение, интелигентните филтри са на разположение на потребителя, с помощта на които е удобно да се контролират потоците на епизодите.

Приложението за Pocket Casts се плаща. Но няма да намерите реклами или вградени покупки в него.

3. “Подкаст плейър”

Програмата “Подкаст плейър” заслужава внимание, защото не съдържа реклами и е напълно безплатна. Това не пречи на приложението да бъде стилен и функционален мениджър на podcast и активно да се развива.

Сред Podcast Player чиповете “” като нейно напредък синхронизация между устройствата, внос и износ на абонаменти стартиране епизоди, настройките на таймера, а скоростта на възпроизвеждане, редактор на категории, за да организира потоци и др. Приложението също така знае как да пуска видео подкасти.

4. CastBox

CastBox може да бъде посъветван на потребители, които обичат простотата и не искат да разберат настройките и функциите. С инсталирането на тази програма, вие ще получите стандартен набор от възможности, без звънци и свирки: Startup въпроси, таймер сън, контрол на скоростта, в подкрепа на износа на абонаменти, синхронизацията между устройства и възможността да гледате видео клипове.

Основната версия на CastBox е достъпна безплатно, но менюто за потребителски абонаменти в нея не е в началния екран на програмата. Можете да промените това само като се регистрирате за платен абонамент. Първокласните потребители също получават допълнителни възможности за популяризиране на своите подкасти в платформата CastBox.

5. TuneIn Radio

Тъй като е лесно да се отгатне по име, това приложение основно служи за възпроизвеждане на интернет радио: има обширен каталог на станции от цял ​​свят. Освен това, TuneIn Radio предоставя достъп до онлайн библиотеката от аудиокниги и, разбира се, ви позволява да се абонирате за подкасти.

Програмата получи само основните функции на мениджъра на подкасти като синхронизиране на абонаментите, таймер за сън и автоматично зареждане на епизоди. Не са налице подробни настройки на плейъра, поддръжка за експортиране и възпроизвеждане на видеоклипове. Но ако в допълнение към подкастите обичате радиото, то TuneIn е една от най-добрите програми за консумация на двата формата.

TuneIn Radio съдържа реклами, които могат да бъдат премахнати чрез абониране. Като се регистрирате, ще имате достъп и до пълна библиотека с аудиокниги и премиум радиопредавания.

Прочетете още: