Kuinka asentaa käytettävissä olevan sovelluksen Google Playsta

Useimmiten Google Play kieltäytyy asentamasta sovellusta jollakin seuraavista syistä:

  1. Kehittäjien mukaan laitteen laitteiston täytteet eivät tarjoa mukavaa käyttöä niiden sovelluksessa.
  2. Sovellus ei ole käytettävissä asennettavaksi maassasi.
  3. Käyttöjärjestelmästäsi on sopimaton versio.

Laitteen mallin manuaalinen muuttaminen

Voit ohittaa laitteiston rajoitukset itsellesi ja ilman lisäohjelmistoja, jos sinulla on ylivaraajan oikeudet.

Kaikilla älypuhelimilla, joilla on Android, on erityinen tiedosto build.prop, joka määrittelee laitteen mallin. Jos sinulla on juuri oikeudet, voit muokata tätä tiedostoa ja esittää laitteen täysin erilaisena laitteena. Tietenkin, fyysisesti budjettisi älypuhelin ei kääntyisi ihmeellisesti merkkituotteeksi, mutta voit asentaa ohjelmia, jotka on merkitty yhteensopimattomiksi laitteesi kanssa.

Market Helper

Market Helper -apuohjelma tekee laitteen mallin korvaa- misen nopeamman, helpomman ja turvallisemmaksi, koska se ei vaikuta build.prop-tiedostoon. Sovellus vaatii juuri oikeuksia ja ilmeisistä syistä ei ole saatavilla Google Playssa. Siksi sinun on ladattava ohjelma kehittäjän sivustosta.

Laitteistorajoitusten kiertämisen lisäksi Market Helper mahdollistaa käytetyn matkapuhelinoperaattorin valinnan. Olettaen, että olet asuva maassa, jossa oikea sovellus on käytettävissä, voit asentaa apuohjelman laitteeseesi.

Market Helper →

VPN

Joissakin tapauksissa alueellisten rajoitusten kiertäminen on mahdollista Virtual Private Network (VPN) avulla, joka korvaa todellisen sijainnin.

VPN: n käyttämiseen ei tarvita juuri oikeuksia, ja artikkelimme “Miten ohittaa sivustojen ja seurantaohjelmien estäminen” auttaa sinua löytämään sopivan VPN-asiakkaan Androidille.

4PDA

Helpoin ja nopein tapa saada oikea sovellus ilman ylivaraajaoikeuksia on ladata jakelupaketti APK-tiedostona 4PDA: n verkkosivustolta. Kirjoita Googlessa pyyntö, kuten “[sovelluksen nimi] 4pda”.

Ennen kuin lataat tiedoston, varmista, että teet tämän tarkasti 4PDA: n verkkosivustolta. Internetissä on paljon resursseja, jotka jakavat “muunneltuja” jakeluja haitallisen koodin kanssa.

Ladatun APK-tiedoston käyttäminen edellyttää, että laite voi asentaa sovelluksia kolmannen osapuolen lähteistä.

Kiinnitä huomiota: edes 4PDA maineestaan ​​huolimatta ei voi olla takuu sille asetettujen jakelujen turvallisuudesta. Sovelluksen asentaminen epäviralliseen lähteeseen on aina riski. Vain sinä olet vastuussa seurauksista.

APK Downloader

On web-palveluja, jotka voivat ladata sovelluksia APK-tiedostoina suoraan Google Playsta.

APK-DL →

APK Downloader →

Loading...