Kuinka pumpata älypuhelin

Virrankulutuksen optimointi

Näytön kirkkaus

Näyttö syö leijonanosan akun latauksesta. Aloita kytkemällä adaptiivinen kirkkauden säätö, jos tällainen ominaisuus on älypuhelimessa. Jos tämä ominaisuus ei ole käytettävissä, aseta kirkkaus manuaalisesti tasolle, joka on sinulle parhaiten hyväksyttävä.

tapetti

Haluatko akun kestävän pidempään? Sitten päättäväisesti ja ikuisesti sano “ei” animoituun taustakuvaan.

Jos OLED-näytöllä varustettu älypuhelin laajentaa työtä, se auttaa asentamaan mustat taustakuvat. Tietoja siitä, miksi ja miten se toimii, lue täältä.

Aika sammuttaa näytön

Voit jättää älypuhelimen pöydälle, ja sen näyttö muutaman minuutin ajan toimii ilman mitään, kuluttaa arvokasta akun latausta. Pienennä aikaa, kunnes näyttö sammuu, kun sitä ei käytetä. Tavallisesti 15-30 sekuntia riittää. Kokeile ja löydä optimaalinen aika itsellesi.

Tilaa sovelluksissa

Kun otat toisen älypuhelimen käsiin, voit kokea suuren yllätyksen tunne siitä, kuinka paljon roskia siinä on. Muista oikeat toimet sovellusten kanssa:

  • Vaihtoehto yksi: asennettu → ei pidä → poistettu.
  • Vaihtoehto kaksi: aseta → älä käytä → poistettua.

Käyttäjien ongelmana on, että he jättävät usein huomiotta viimeisen kohdan. Tuloksena laite tulee todellinen kaatopaikka. Mikä on väärä siinä? Monet sovellukset haluavat elää elämäänsä. He ryntäävät taustalla, käynnistävät prosessit ja syövät arvokasta muistia, mikä lisää energian kulutusta ja hidastaa järjestelmän suorituskykyä.

Lisäksi käyttämättömiä sovelluksia päivitetään ja vaihdetaan tietoja, mikä lisää liikkuvan liikenteen kulutusta ja vähentää akun käyttöikää.

Mobiililiikenteen säästäminen Android-laitteella →

Tule kuukausittaiseen älypuhelimen suojauspäivään. Ota vähän aikaa analysoida nykyinen sovellusten kokoelma, poista merkityksettömät ja etsi Lifhackerista entistä kehittyneempiä analogeja.

automaatio

Joka päivä älypuhelimen käyttäjä joutuu rutiininomaisesti. Pienet, mutta tarpeelliset toimenpiteet, jos niitä on paljon, vievät paljon aikaa ja ärsyttävät. Jotain lähettää jonnekin, kopioida, lähettää, lykätä ja niin edelleen ja niin edelleen.

Ongelma ratkaistaan ​​käyttämällä IFTTT-automaatiopalvelua (If That That That That). Mitä hän voi tehdä? Se on kaikki. Tällä hetkellä on luotu yli miljoona appletia (reseptejä), ja ne on asetettu vapaaseen käyttöön ilmaiseksi IFTTT: lle, valmiita työkaluja toiminnan tai tehtävän automatisoimiseksi.

Lifhackerissa on yli 100 artikkelia IFTTT: stä ja sen vastapuista.

Tietojen syöttäminen

Nopeus ja kätevästi kirjoittaminen riippuu suoraan käyttämäsi näppäimistöstä. Suurella todennäköisyydellä älypuhelimen vakiotulostustyökalu ei ole paras. Sovelluskauppoihin löydät kymmeniä vaihtoehtoisia näppäimistöjä, joista jokaisella on omat ominaisuutensa, ainutlaatuiset toiminnot ja muotoilu.

Kokeile suosituinta SwiftKeyä toiminnassa.

Älä riipu itsestäsi Googlen huomion ja merkkituotteiden Gboard-näppäimistöstä.

Anna mahdollisuus TouchPal ja Swype.

Käyttöjärjestelmä ja päivitykset

Monien valmistajien ongelma on se, että ne tukkivat älypuhelintensa päivittämistä. Tämän seurauksena käyttäjä istuu vanhan järjestelmän versiossa, jolla on seuraavat seuraukset: heikkouksien esiintyminen ja uusien ominaisuuksien puuttuminen, jotka näkyvät uusimmissa Android-versioissa. Apple ei ole tällainen ongelma.

Innostuneet käyttäjät voivat luoda ja ylläpitää omia Android-kehyksiä suosittujen ja onnistuneiden älypuhelimien malleja varten. Lähdetään foorumeille 4PDA tai XDA-kehittäjille, huomaat uuden upean maailman, jossa on kuitenkin vaaroita.

Perehtyy vaihtoehtoisiin laiteohjelmistoihin, eliminoidaan tehdasvirheet ja lisätään joukko uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Valitettavasti tällaiset manipuloinnit eivät anna takuuta, ja ilman asianmukaisia ​​taitoja voi vahingoittaa älypuhelinta ja jopa kokonaan poistaa sen käytöstä.

Kuinka saada root-oikeudet Android-laitteella →

Fyysinen suoja

Kasvavat entistä kehittyneemmät älypuhelimet menettävät voimakkuuttaan. Jos vanha Nokia 3310 voi pelata jalkapalloa ja vasaraa, niin uusi iPhone tai Google Pixel on paljon lempeämpi. Sinun on huolehdittava edullisen sähköisen assistentin turvallisuudesta etukäteen ja hankittava suojus. Tämä pätee erityisesti aktiiviseen lepoon ja matkaan.

Tappiota koskeva suunnitelma

Älypuhelimen menettäminen on todellinen tragedia. Ja jopa tämä tilanne liittyy siihen, että tärkeitä ja yksityisiä tietoja menetetään. Tässä tapauksessa Lifshaker neuvoo käyttämään pilven tallennusta. Nyt ne ovat täysin optimoidu mobiililaitteille ja toteuttavat kaikki tarvittavat toiminnot automaattitilassa.

Jos puhumme kadotetun älypuhelimen löytämisestä, niin tavallinen toiminto Find My iPhone iOS-laitteille auttaa sinua. Android-käyttäjät ovat kätevä sovellus, missä on minun Droid ja Google-työkalu “kaukosäädin”.

Toivomme, että nämä vinkit auttavat sinua käyttämään älypuhelinta tehokkaammin.