MacroDroid – Αυτοματισμοί Android για έτοιμα σενάρια

Μόλις το οικιακό Wi-Fi έπεσε και η υπηρεσία συνεχούς ροής Twitch μεταπηδήθηκε ήσυχα στο κινητό Διαδίκτυο και συνέχισε τη μετάδοση. Η μετάβαση ήταν ομαλή και απλά δεν το γνώριζα. Μετά από λίγο, εμφανίστηκε στο τηλέφωνο μια προειδοποίηση ότι η κυκλοφορία μέσω των κυψελοειδών δικτύων έφτασε στο τέλος της. Είναι καλό που παρακολουθώ προσεκτικά τα κινητά megabytes, διαφορετικά θα έπρεπε να πληρώσω πολλά.

Σε γενικές γραμμές, μετά από αυτό το περιστατικό, σκέφτηκα πώς να κυλούν με δύναμη μια βαριά εφαρμογή, εάν το Διαδίκτυο αλλάξει από Wi-Fi σε κινητή μεταφορά δεδομένων. Πήρα αμέσως στο πρόγραμμα για αυτοματισμό Android. Εστιάζοντας στην αξιολόγηση και τον αριθμό των κριτικών, επέλεξα το MacroDroid. Ένα ωραίο περιβάλλον εργασίας και πλήρης λειτουργικότητα για πέντε μακροεντολές μίλησε επίσης υπέρ αυτού του βοηθητικού προγράμματος.

MacroDroid

Μια μακροεντολή είναι μια δέσμη ενεργειών την οποία εκτελεί η εφαρμογή αν ανιχνεύει ένα συμβάν (σκανδάλη) και ελέγχει την κατάσταση ενεργοποίησής της. Για παράδειγμα, η σκανδάλη μπορεί να είναι η ανακίνηση του τηλεφώνου, η κατάσταση – η ώρα της ημέρας από εννέα μ.μ. έως τέσσερις το πρωί, και η ενέργεια – η προσθήκη ενός φακού. Μπορεί να υπάρχουν αρκετές ενεργοποιήσεις, συνθήκες και γεγονότα.

Το MacroDroid περιέχει πρότυπα για αυτοματοποίηση Android MacroDroid: Πρότυπα αυτοματισμού Android

Έτσι, το MacroDroid προσφέρει 59 ενεργοποιήσεις, 92 δράσεις και 35 συνθήκες. Μαζί δίνουν μια πληθώρα σεναρίων. Υπάρχει κάτι για να εφεύρουν, αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνταγές που έχουν ήδη προετοιμαστεί, υπάρχουν εκατοντάδες από αυτές.

MacroDroid: μενού MacroDroid: η δυνατότητα να μοιράζονται μακροεντολές

Τα πρότυπα ομαδοποιούνται σε τρεις κατηγορίες: τοπικά στην τοπική γλώσσα, δημοφιλή μεταξύ του διεθνούς ακροατηρίου και τα τελευταία προστιθέμενα. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε μακροεντολή για να την επεξεργαστείτε ή να την προσθέσετε στη συλλογή χωρίς αλλαγές.

Αρέσει και λειτουργεί – βάλτε το δάχτυλό σας ψηλά. Έτσι, η μακροεντολή θα αποκτήσει γρήγορα δημοτικότητα και θα γίνει υψηλότερη στην κατάταξη. Σκέφτηκα κάτι ιδιαίτερο – μοιραστείτε με άλλους. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει πλέον τεράστια επιτυχία για την τεράστια επιτυχία. Τα σενάρια σε στενή επαφή είναι απίθανο να αποκτήσουν τον απαιτούμενο αριθμό προσκεκλημένων και τα πιο συνηθισμένα πρότυπα είναι ήδη σταθερά εδραιωμένα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εν συντομία θα περιγράψω τις πέντε καλύτερες μακροεντολές σύμφωνα με τους χρήστες του MacroDroid:

  • Αναζητήστε ένα τηλέφωνο χρησιμοποιώντας ένα μήνυμα SMS, το κείμενο του οποίου περιέχει τη φράση FIND ME. Το Esasmasca μπορεί να ληφθεί από οποιονδήποτε αριθμό.
  • Ενεργοποιήστε το φλας όταν κουνάτε το smartphone. Το σενάριο δανείζεται από το Moto X.
  • Μια φωτογραφία από την μπροστινή κάμερα μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες για ξεκλείδωμα της συσκευής. Επαναλαμβάνει τη λειτουργικότητα του CrookCatcher.
  • Ενεργοποιήστε τη συσκευή εγγραφής εάν το smartphone γυρίσει ανάποδα. Πιάστε πράγματα, ξέρετε.
  • Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του Wi-Fi μετά από ξυπνήστε και ξεθωριάστε την οθόνη. Εξοικονόμηση ενέργειας σε όλη τη δόξα της.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα πρότυπα είναι πραγματικά χρήσιμα. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι μόνο πέντε μακροεντολές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη βασική έκδοση.

MacroDroid Pro

Η πλήρης ή μάλλον απεριόριστη έκδοση του MacroDroid είναι 2,6 δολάρια. Ωστόσο, μην βιαστείτε να αγοράσετε μέχρι να είστε βέβαιοι ότι όλα λειτουργούν σωστά. Γιατί είναι έτσι; Πρώτον, ορισμένα σενάρια απαιτούν δικαιώματα root. Δεύτερον, χρειάζεται χρόνος για να κατανοήσουμε πώς επηρεάζει αυτή η μακροεντολή τη μπαταρία. Τέλος, οι δυνατότητες του υλικολογισμικού και οι ειδικές ρυθμίσεις του smartphone ενδέχεται να μην είναι συμβατές με τη σκανδάλη ή το συμβάν.

Ελέγξτε και αποφασίστε εάν θα πληρώσετε επιπλέον για την κατάργηση των περιορισμών. Και, φυσικά, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε τις συνταγές σας στα σχόλια.

Loading...