MacroDroid – Android-automaatio valmiita skenaarioita varten

Kun koti Wi-Fi lankesi, ja streaming-palvelu Twitch hiljaa siirtyi mobiili-Internetiin ja jatkoi lähetystä. Siirtyminen oli sujuvaa, enkä huomannut sitä. Jonkin ajan kuluttua puhelimessa ilmeni varoitus, että matkapuhelinverkko päättyi. On hyvä, että seuraan tiukasti mobiili-megatavuja, muuten olisin joutunut maksamaan paljon.

Yleisesti ottaen tämän tapahtuman jälkeen ajattelin, kuinka raskas sovellus pakotetaan voimakkaasti, jos Internet siirtyy Wi-Fi-verkosta mobiilitietojen siirtoon. Tulin välittömästi Android-automaation ohjelmaan. Keskityin luokitukseen ja arvioihin, valitsin MacroDroidin. Mukava käyttöliittymä ja täydet toiminnot viittä makroja varten puhuivat myös tämän apuohjelman puolesta.

MacroDroid

Makro on komentosarja, jota sovellus suorittaa, jos se havaitsee tapahtuman (laukaisijan) ja tarkistaa sen laukaisutilan. Esimerkiksi laukaisu voi olla puhelimen räjähtäminen, ehto – päivän kellonaika yhdeksästä neljästä aamuun ja toiminta – taskulampun sisällyttäminen. Saattaa olla useita laukaisuja, olosuhteita ja tapahtumia.

MacroDroid sisältää Android-automaation malleja MacroDroid: Android Automation -mallit

Joten, MacroDroid tarjoaa 59 laukaisee, 92 toimet ja 35 ehtoja. Yhdessä he antavat lukemattomia skenaarioita. On jotain keksiä, vaikka voit käyttää jo valmiita reseptejä, on satoja heitä.

MacroDroid: valikko MacroDroid: kyky jakaa makroja

Mallit ryhmitellään kolmeen luokkaan: paikallinen paikallisella kielellä, suosittu kansainvälinen yleisö ja viimeiset lisättyjä. Voit muokata sitä tai lisätä sen kokoelmaan ilman muutoksia napsauttamalla mitä tahansa makroa.

Tykkää ja toimii – laita sormesi ylös. Joten makro nousee nopeasti suosioon ja kasvaa ranking-luokassa. Ajattelin jotain erityistä – jakaa muiden kanssa. Totta, valtava menestys ei ole enää valtava menestys. Kapea-spesifiset skenaariot eivät todennäköisesti saata vaadittua määrää tykkää, ja tavallisimmat mallit ovat jo lujasti kiinnitetty luokituksen yläosaan.

Lyhyesti kuvataan MacroDroidin käyttäjien mukaan viisi parasta makroa:

  • Etsi puhelinta tekstiviestillä, jonka teksti sisältää lausekkeen FIND ME. Esasmascaa voi saada mistä tahansa numerosta.
  • Kytke salama päälle, kun älypuhelinta ravistetaan. Käsikirjoitus on lainattu Moto X: ltä.
  • Valokuvakamera etukamerasta sen jälkeen, kun kaksi lukemattomia yritystä avasi laitteen. Toistaa CrookCatcherin toimivuuden.
  • Kytke tallentimeen virta, jos älypuhelin käännetään ylösalaisin. Vakoile asioita, tiedät.
  • Wi-Fi: n aktivointi ja poistaminen käytöstä näytön heräämisen jälkeen. Säästää akkua koko loistossaan.

Kuten näet, mallit ovat todella hyödyllisiä. On sääli, että perusversiossa voi käyttää vain viittä makroa.

MacroDroid Pro

Täysi tai melko rajoittamaton MacroDroid-versio on 2,6 dollaria. Älä kuitenkaan aja ostamaan, ennen kuin olet varma, että kaikki toimii oikein. Miksi se on niin? Ensinnäkin jotkin skripteistä edellyttävät juuri oikeuksia. Toiseksi, on aikaa ymmärtää, miten tämä tai makro vaikuttaa akkuun. Lopuksi laiteohjelmiston ominaisuudet ja älypuhelimen erityisasetukset eivät ehkä ole yhteensopivia liipaisimen tai tapahtuman kanssa.

Tarkista ja päätä, maksako ylimääräistä rajoitusten poistamista. Ja tietenkin, älä unohda jakaa reseptejä kommentteihin.