Miért van a legjobb módja zenét hallgatni?

Ukrajnának a Google Zene nem olyan régen lett elérhetővé, de ez az egyetlen szolgáltatás, amire vártam, amíg remegett a kezemben. Miután több hónapig használta, biztosan tudom mondani, hogy nem lesz képes kényelmesebb és egyszerűbb lehetőséget találni a zenehallgatásra. És alább elmondom, miért olyan jó a Google Zene.

ár

A lakosok Oroszország, a havi előfizetési költségek 189 rubel, az ukrán lakosok – 49 hrivnya, és ez nagyon kicsi a lehetőségeket, hogy a szolgáltatás nyújt. Hozzáférés több tízmillió számhoz, offline, rádiós hallgatás, reklámhiány és így tovább. Ne feledje, hogy 200 rubel egy jó album az iTunes-ban. Itt, ugyanazon pénzért korlátlan mennyiségű zenét kapunk.

Még ha azt mondják, hogy az iTunes album megy örökre az én használja, és a Google Music is kell fizetni havonta, egyszerű matematika egyértelművé teszi, hogy a vásárlás album lesz nyereséges, ha elfogadod, hogy hallgatni 12 album egy év alatt. Egyetért? Én nem.

Google Zene az Androidon – mese

Annyira jó, hogy csak ezért akarok menni az Androidra. Baransky dicsősége

És nehéz ezt vitatni. Mennyire jó a Google Zene az Android rendszeren, az iPhone kliens is rosszul ment. Ráadásul azonnal bemutatja az Android-alkalmazások fogalmát. A Google nem zavarja az ügyfelet az iOS alatt, és aligha gondolta, hogy nincs “Vissza” gomb az iPhone-on, és nem túl kényelmes elérni a csúcsot.

IMG_2287
Különböző méretű miniatűrök, hülye “Vissza” gomb és lassúság mind a Google Zene az iPhone számára

Mindazonáltal ez még megbocsátható is. Android rendszeren a Google Zene szabványos zenei alkalmazásba kerül, és nagyon kényelmes.

Off-line

Nincs elég szó, hogy leírjam, mennyire szeretem a Google Zenét, ami lehetővé teszi a zenék offline letöltését. Minden zenét hallgathatok bárhol és bármikor, anélkül, hogy az internet elérésére gondolnék.

Az EDGE-ben is zenét hallgathatsz

Az alacsony minőségű hangzás mellett az EDGE-ben is zenét hallgathat.
Az alacsony minőségű hangzás mellett az EDGE-ben is hallgathat zenét!

A szolgáltatás három hangminőségi beállítást tartalmaz, amikor a mobilhálózaton hallgat. Mivel még mindig nincs terület Ukrajna területén normális Internet 3G, akkor ez elfelejthető. De kiderült, hogy minimális minőségű zenét hallgathatunk még az EDGE-nál is!

Cool rádió a preferenciákon

A Google Zenék lehetővé teszi, hogy feltöltsd a számokat a szolgáltatás könyvtárába, és ne csak azért, hogy megrendelést adjon, így a jövőben is kiválasztja a zenét. És ezzel a szolgáltatásnak nincs semmi problémája. Természetesen nem fog tetszeni a dalok 100% -a, de akkor is, ha minden ötöd tetszik neki – már nagyszerű.

Tény, hogy kiderül, hogy a legtöbb zene a rádió a preferenciák szeretem, és én gyakran hozzá a kedvencek listáját, amely az alábbiakban kerül tárgyalásra.

A “Szeretem”

A kedvenc dalok listája külön tölthető le.
A kedvenc dalok listája külön tölthető le

A “kéreg” dalok listája különálló lejátszási lista. Plusz ez az, hogy ha nem tetszik a zenei albumok hallgatása, mint ahogyan én szeretnék, akkor letölthet egy listát a kedvenc számaiból. Vagy csak szem előtt tartsa, hogy a legnépszerűbb dalok listája mindig veled van.

Nyilvános lejátszási listák

Ezt a funkciót nem tudtam használni, mivel csak Android-on érhető el. Ahogy ezt megértem, használhatod más felhasználók listájának lejátszási listáinak megtekintéséhez, saját magad hozzáadásához és letöltéséhez. Miért? Ossza meg kedvenc zenéit barátaival, vagy hallgassa meg azoknak az embereknek a lejátszási listáit, amelyeknek az ízlése bízik.

És ha az ode-t a Google Music-ba zárjuk, több hátrányt is szeretnék mondani:

  1. Rossz ügyfél az iPhone számára.
  2. Nincs ügyfél az iPad számára.
  3. Nincs ügyfél Mac és PC számára. A Mac számára nem hivatalos ügyfelek még mindig ott vannak.

Az utolsó pillanattól kezdve biztos voltam benne, hogy a szolgáltatás nem lehet olyan jó, és valahol egy fogást kell találni, de nem találtam. Talán megtaláltad? Mit gondolsz a Google Zenéről?