Mukautetut pikavalinnat auttavat verhoiluasi Androidissa

Android 5.0: n kehittäjien ponnistelujen ansiosta näytön yläosassa oli kätevä pikavalintapalkki. Tämä mahdollistaa kahden laskutoimituksen sisällyttävän tukiaseman, automaattisen näytön kääntämisen ja paljon muuta. Mutta on mielenkiintoisempi mahdollisuus.

Järjestelmällä on työkaluja kehittäjille, jotka sallivat kolmannen osapuolen sovellusten muuttaa sokeiden elementtien joukkoa. Mukautetut pikavalinnat ovat yksi niistä. Sen avulla voit lisätä älypuhelimeen tai -tablettiin asennetun sovelluksen suljinkuvakkeen.

Ennen kuin voit käyttää mukautettuja pika-asetuksia, siirry Lisäasetukset-valikkokohtaan ja ota käyttöön järjestelmän käyttöliittymäfunktio. Sen jälkeen sinun tulee lukea ohjeet sovelluksen käyttämiseen yksityiskohtaisesti ja sisältää kaikki käytettävissä olevat käyttöoikeudet.

Kun haluat luoda haluamasi pikakuvakkeen. Kullekin niistä Custom pika-asetuksissa voit määrittää otsikon, joukko sisäänrakennettu kuvake ja asianmukaisiin toimiin (päälle- ja pois erilaisia ​​kytkimiä käyttää sovelluksia, katsella URL ja tavallinen ajaa sovelluksia). Jos tämä ei riitä, voit ostaa Pro-version. Siinä voit ladata omia kuvakokoelmia ja vetää kuvakkeita muista ohjelmista. Toinen eroista ilmainen versio on läsnäolo eräänlainen ajastimella voit muuttaa kuvakkeita tiettyyn aikaan.

Jos haluat palauttaa suljin edelliseen näkymään, voit poistaa sekä erillisen sovelluskuvakkeen että kaikki määritetyt. Nopea palautus on nopeaa. Mukautetut pikavalinnat eivät käytännössä käytä akun resursseja jatkuvasta työstä huolimatta. Myös muita ohjelmia koskevia ristiriitoja ei ole havaittu. Luojien vakuutuksista sovellus toimii kaikissa Android-versioissa yli 4.0-versioissa. Jos haluat kuitenkin käyttää mukautettuja pika-asetuksia OS-versiossa Marshmallow-ohjelmassa, tarvitaan juuri oikeuksia.