NetGuard: Blokerer annoncer på Android uden root-rettigheder

Ifølge en nylig undersøgelse forbruger reklamer op til 79% af mobiltrafikken, når de ser på nyhedswebsteder. Så det er ikke overraskende, at brugerne søger en måde at blokere på. De mest effektive måder at blokere reklamearbejde, som regel kun på enheder med root-rettigheder. Tilstedeværelsen af ​​superbrugerrettigheder kan dog gøre din gadget mere sårbar over for hackerangreb. Husk i det mindste den sidste sag, da viruset tog penge fra Savingsbankens kunder.

Så vi kunne ikke ignorere fremkomsten NetGuard program, der ved, hvordan man blokere annoncer på smartphones og tablets, der kører Android og kræver ingen yderligere privilegier.

NetGuard-applikationen blev oprindeligt placeret som en software firewall til Android. Med det kan du finjustere tilladelser og regler for adfærd for alle programmer, du har installeret. Dette hjælper brugerne med at reducere forbruget af mobiltrafik, spare batteri og beskytte deres privatliv.

NetGuard: Blokerer annoncer på Android uden root-rettigheder NetGuard til Android

I nye versioner af NetGuard er der en ekstra funktion, der giver dig mulighed for at blokere reklamer. skaberne af programmet følte imidlertid, at det ikke kunne lide Google, og klogt ikke uploade den til App Store ejes af selskabet. Derfor skal du gå til dette link for at downloade NetGuard med en annonceblokker. Hvis du har brug for en firewall, bruge den gamle version af programmet, som stadig er tilgængelig i Google Play.

NetGuard er i stand til, blandt andet, holde en log over netværksforbindelser, forbyde forbindelse med visse adresser med besked, når et program er tilknyttet den eksterne server. Programmet er gratis, har open source kode og flere forskellige temaer.