Peers.TV – gratis online-tv på din smartphone

Hvad er peers.TV

Dette er en af ​​de mest populære russiske online tv-tjenester, som allerede bruges af millioner af seere. Med det kan du se dine yndlingsfilm, tv-udsendelser og programmer både direkte på webstedet og på en smartphone, tablet og Smart TV. Et sådant tv i lommen.

Transmissioner af snesevis af kanaler er tilgængelige både i luften og i arkivet – hvor de opbevares i op til syv dage. Manglede et interessant program – det er okay, se senere. Fra nu af styrer du æteren selv: du vil have pause, du vil – spole transmissionen fra midten til begyndelsen.

Hvis du er en heldig ejer af Smart TV eller Google Chromecast, kan du sikkert smide TV-antennen og være tilfreds med mulighederne i Peers.TV. Tro mig, 80 kanaler (i virkeligheden kan der være mere, men mere om dette senere), vil du være nok til dine øjne.

Kanaler og samlinger

Så om kanalerne. Her er de til enhver smag: for musikelskere, og for Cinemafiles, og for dem, der er rasende med computerspil, – Gamanoid-tv-kanal til at hjælpe dem. På nogle kanaler er øret ledsaget af undertekster til hørehæmmede.

Peers.TV: liste over kanaler Peers.TV: transmissionsvisning

Hvis du pludselig ikke fandt nogen kanal, er det ikke Peers.TV fejl. Nogle tv-kanaler er lunefuld og vil ikke blive tilføjet til applikationen, men det er ofte kun et spørgsmål om tid.

Hvis du vil se noget interessant, men du behøver ikke at rulle gennem kanalerne, har Peers.TV forberedt dig flere nysgerrige muligheder. Du kan vælge fra hvad der nu er i luften, eller lytte til de mange menneskers opfattelse og have det sjovt at se de mest populære programmer og film til i dag eller generelt for hele ugen.

Peers.TV: live broadcast Peers.TV: populær

Samlinger er programmer og film, opdelt i flere tematiske grupper: humor, alt for børn, musik, kognitive, bedste tv-shows og film. Undervejs om filmen: På Peers.TV hjemmeside er der et afsnit med juridiske film, som opdateres og genopfyldes hver dag.

Peers.TV: Samlinger Peers.TV: ser en film

Kanaler, som du især kunne lide, kan du tilføje til “Favoritter”. Så det vil være meget mere bekvemt at overvåge udsendelsen.

Peers.TV: nyheder Peers.TV - gratis online-tv på din smartphone

For borgere, der er meget interesserede i hvad der sker i landet og i verden, er der en sektion “Dagens nyheder”. Her og politik og friske nyheder fra kulturområdet og information fra værdipapirmarkedet og “Som om nyheder” – historier om alle mulige sjove hændelser.

Du vil have mere – alt er i dine hænder. Tilføj en lukningsliste er meget enkel: Du angiver adressen og giver noget navn. Kanalerne vises straks i den generelle liste.

Peers.TV: Tilføj en afspilningsliste Peers.TV: arkivering

Overførsler kan tilføjes til det personlige arkiv – de vil være i skyhuset i 30 dage. Hele tiden kan du se dem på iPod, iPhone eller iPad.

Hvad er fangsten?

I noget. Nej, jeg forstår dig helt perfekt: Når du får noget godt gratis, kan du ikke undre sig over, hvad et trick kan gemmes bag et sådant forslag. Jeg skuffer dem, der er for mistænkelige: alt er rent.

Ja, nogle kanaler er kun tilgængelige ved abonnement, ja i den gratis version, kommer annoncering med jævne mellemrum op – godt okay. I sidste ende er dette abonnement værd at være en latterlig penge: For 59 rubler om måneden vil du slippe af med behovet for at se reklamer og tilslutte op til fem betalte kanaler, hvis liste altid kan ændres. En anden 59 rubler vil være værd at pakken “Underholdende”. Som det er let at gætte, omfatter dette populære russiske og udenlandske kanaler med passende fokus – fra “Children’s” og Nickelodeon til “Box TV” og “Eurokino”. Der er 12 af dem i alt.

Denne ansøgning vil også tilfredsstille dem, der hævder at der ikke vises noget godt på tv. Vis, bare steder du skal vide. Opret med Peers.TV din egen programplan og nyd dine yndlingsprogrammer og film gratis.

Se peers.TV

Loading...