Peers.TV – ingyenes online TV az okostelefonon

Mi a Peers.TV

Ez az egyik legnépszerűbb orosz online TV szolgáltatás, amelyet már több millió néző használ. Ezzel megtekintheti kedvenc filmjeit, TV-műsorait és programjait közvetlenül a webhelyen, valamint egy okostelefonon, táblagépen és az intelligens TV-n. Egy ilyen tévé a zsebében.

A több tucat csatorna átvitele mind a levegőben, mind az archívumban elérhető – ott akár hét napig is tárolhatók. Hiányzott egy érdekes program – rendben van, nézz később. Mostantól vezérelheted az éteret: akarsz – szüneteltetni, akarod – visszafelé visszacsévélni a felvételt középen az elejére.

Ha Ön szerencsés tulajdonosa az intelligens TV-nek vagy a Google Chromecastnek, biztonságosan eldobhatja a TV-antennát, és elégedett lesz a Peers.TV lehetőségeivel. Higgy nekem, 80 csatorna (sőt, lehet, hogy több, de többet erről később), elég lesz a szemed.

Csatornák és gyűjtemények

Tehát a csatornákról. Itt vannak minden ízlésük: a zene szerelmeseinek, a Cinemafiles-nek és a számítógépes játékokkal dühöseknek, – Gamanoid TV-csatornának, hogy segítsen nekik. Néhány csatornán, egyébként, az étert a hallássérült feliratok kísérik.

Peers.TV: csatornák listája Peers.TV: átviteli nézet

Ha hirtelen nem találsz csatornát, nem Peers.TV hiba. Néhány TV-csatorna szeszélyes, és nem kíván hozzáadni az alkalmazáshoz, de ez gyakran csak idő kérdése.

Abban az esetben, ha valami érdekeset akarsz látni, de nem kell átcsörgened a csatornákon, a Peers.TV számos kíváncsi lehetőséget kínál fel neked. Választhat, ami most a levegőben van, vagy hallgassa meg a széles tömegek véleményét, és szórakoztatják a legnépszerűbb programokat és filmeket nézni ma vagy általában az egész héten.

Peers.TV: élő közvetítés Peers.TV: népszerű

A gyűjtemények olyan programok és filmek, amelyek több tematikus csoportra tagolódnak: humor, minden gyerek, zene, kognitív, legjobb tévés műsorok és filmek. A filmhez hasonlóan: a Peers.TV honlapján van egy jogi filmes szakasz, amelyet naponta frissítenek és feltöltenek.

Peers.TV: Gyűjtemények Peers.TV: filmnézés

A különösen kedvelt csatornákat hozzáadhatja a “Kedvencekhez”. Így sokkal kényelmesebb lesz a műsor figyelése.

Peers.TV: hírek Peers.TV - ingyenes online TV az okostelefonon

Azoknak a polgároknak, akiket nagyon érdekel az országban és a világban zajló események, van egy szakasz a “Hírek a napról”. Itt és a politika, friss hírek a kultúra területéről és az értékpapírpiac információi, valamint a “Mint a hírek” történetek minden vicces incidensről.

Többet akarsz – minden a kezedben van. A kedvelt lejátszási lista hozzáadása nagyon egyszerű: megadja a címet, és adjon némi nevet. A csatornák azonnal megjelennek az általános listában.

Peers.TV: Új lejátszási lista hozzáadása Peers.TV: archiválás

Átviteleket lehet hozzáadni a személyes archívumhoz – 30 napig a felhőben tárolják. Ezeket az időt iPod, iPhone vagy iPad eszközön is megtekintheti.

Mi a fogás?

Bármiben. Nem, tökéletesen megértettem: ha valami jót kapsz ingyen, akkor nem tudsz azon gondolkodni, hogy mi trükk lehet rejtve egy ilyen javaslat mögött. Csalódást okozok azoknak, akik túl gyanakvóak: minden tiszta.

Igen, egyes csatornák csak előfizetéssel érhetők el, igen, az ingyenes verzióban a hirdetés időnként felbukkan – nos, rendben. Végül ez az előfizetés nevetséges pénzt érdemel: egy hónap alatt 59 rubelben megszabadulhat a hirdetések megtekintésétől, és öt fizetős csatornához kapcsolódhat, amelyek listáját mindig megváltoztathatja. További 59 rubel ér majd megéri a “Entertaining” csomagot. Mivel könnyű kitalálni, ez magában foglalja a népszerű orosz és külföldi csatornákat – a “Children’s” és a Nickelodeon-tól a “Box TV” és az “Eurokino” közé. Összesen 12 van.

Ez az alkalmazás megkívánja azokat is, akik azt állítják, hogy a televízióban semmi jó nem jelenik meg. Mutassa csak a helyeket, amelyekről tudnia kell. Hozzon létre Peers.TV programmal saját programját, és élvezze kedvenc programjait és filmjeit ingyen.

Nézd meg a Peers.TV-t

Loading...