PixelPhone – интелигентен обаждащ се с мениджър за връзка за Android

Това е интелигентен диалектор с функция за контакти и гъвкави настройки, както и поддръжка на три SIM карти, теми и много други полезни функции. Приложението е създадено от руски разработчици и впоследствие е закупено от Felink Technology. Той се развива от много години и събира около себе си цяла цяла армия от почитатели. В чест на пускането на PixelPhone Pro, разработчиците пуснаха безплатна версия със същите функции, които ще са достъпни за ограничен период от време. Това е чудесен начин да опознаем приложението, което всъщност ще направим.

Screenshot_2016-07-15-17-44-45 Screenshot_2016-07-15-17-46-36

Основното предимство на PixelPhone е интелигентно търсене с поддръжка на QWERTY и T9, което ви позволява бързо да намерите правилните контакти. Просто въведете няколко цифри от номера или буквите на името на абоната, а самото приложение определя кой искате да наберете. В този случай обаждането може да се осъществи както чрез клетъчна мрежа, така и чрез различни услуги, например Skype.

Screenshot_2016-07-15-17-47-05 Screenshot_2016-07-15-17-47-10

Благодарение на работата с няколко SIM карти, можете да спестите много за комуникацията. Самият PixelPhone, въз основа на определени правила и маски, ще определи от кой номер е по-изгодно да се обадите на всеки контакт. За удобство, дневниците за обаждания от всяка SIM карта могат да бъдат комбинирани и номерата на най-популярните контакти могат да бъдат свързани заедно.

Screenshot_2016-07-15-17-47-50 Screenshot_2016-07-15-17-48-58

Също така има няколко бързи действия с контакти, които се извършват с жестове. Могат да се извикват суапове и тапас (с определени SIM карти), да се изпращат съобщения, да се вижда информация или да се отваря разширено меню за действия. Има и бързо набиране. За всеки, който наистина говори много по телефона, функцията на черния списък ще бъде полезна, което ще блокира всички номера и ще се отърве от досадни контакти.

Screenshot_2016-07-15-17-49-39 Screenshot_2016-07-15-17-50-47

В допълнение, PixelPhone е също мощен инструмент за управление на вашата адресна книга. Заявлението може да създаде групи с персонализирани настройки (от мелодии на съобщения и снимки), както и персонализиране на отделни контакти чрез задаване на предпочитани СИМ-карти, тонове на звънене и други.

Screenshot_2016-07-15-17-51-21 Screenshot_2016-07-15-17-51-45

Ако сте поддръжник на персонализирането, тогава ще ви харесат подкрепата за теми. Можете да избирате от няколко различни теми за всеки вкус, които могат да се изтеглят безплатно. Те променят външния вид на диалектора буквално непознати. Има теми, които повтарят дизайна на популярните OS и маркови черупки, например MIUI.

Друго предимство на PixelPhone е огромният брой опции, които ви позволяват гъвкаво конфигуриране на приложението за вас. Размерите на клавиатурата и шрифтовете, контактите на снимките, цветовете и иконите на СИМ-картата, обратната информация за вибрациите при писане – всичко това и много други могат да бъдат персонализирани. Можете също така да активирате показването на броя на пропуснатите повиквания на иконата на работния плот.

Разработчиците няма да спрат там и планират да разработят допълнително приложението. Следващата версия, която ще бъде пусната на 21 юли, ще запише телефонен разговор и ще покаже автоматично региона на обаждащия се, който ще бъде определен от телефонния код. Тези нови функции ще бъдат достъпни само в PixelPhone Pro.

Освен PixelPhone, в Dorado Apps, има и други интересни приложения, сред тях – “. Battery Saver магистърски” инструмент за архивиране Genius, помощна програма за споделяне на файлове Сподели U, оптимизатор на батерията Препоръчваме ви да ги опитате.