PixelPhone – intelligent opkaler med kontakt manager til Android

Dette er en intelligent dialer med en kontaktstyringsfunktion og fleksible indstillinger, samt understøttelse af tre SIM-kort, temaer og mange andre nyttige funktioner. Ansøgningen blev oprettet af russiske udviklere og efterfølgende købt af Felink Technology. Det har udviklet sig i mange år og samlet sig om sig selv en hel hær af beundrere. Til ære for udgivelsen af ​​PixelPhone Pro frigivet udviklere en gratis version med de samme funktioner, som vil være tilgængelige i et begrænset tidsrum. Dette er en fantastisk måde at lære programmet at kende, som vi rent faktisk vil gøre.

Screenshot_2016-07-15-17-44-45 Screenshot_2016-07-15-17-46-36

Den største fordel ved PixelPhone er en smart søgning med support til QWERTY og T9, som giver dig mulighed for hurtigt at finde de rigtige kontakter. Du skriver bare et par cifre af nummeret eller bogstaverne i abonnentens navn, og selve applikationen bestemmer hvem du vil ringe til. I dette tilfælde kan et opkald foretages både via et mobilnetværk og gennem forskellige tjenester, for eksempel Skype.

Screenshot_2016-07-15-17-47-05 Screenshot_2016-07-15-17-47-10

Takket være arbejdet med flere SIM-kort kan du spare meget på kommunikation. PixelPhone selv, baseret på specifikke regler og masker, bestemmer fra hvilket nummer det er mere rentabelt at kalde hver kontakt. For nemheds skyld kan opkaldslog fra hvert SIM-kort kombineres, og antallet af de mest populære kontakter kan forbindes sammen.

Screenshot_2016-07-15-17-47-50 Screenshot_2016-07-15-17-48-58

Der er også flere hurtige handlinger med kontakter, der udføres ved hjælp af bevægelser. Swaps og tapas kan kaldes (med visse SIM-kort), sende beskeder, se oplysninger eller åbne en udvidet handling menu. Der er også en hurtigopkald. For alle, der virkelig snakker meget på telefonen, vil den sorte liste funktion være nyttig, hvilket vil blokere alle numre og slippe af med irriterende kontakter.

Screenshot_2016-07-15-17-49-39 Screenshot_2016-07-15-17-50-47

Derudover er PixelPhone også et kraftfuldt værktøj til styring af din adressebog. Programmet kan oprette grupper med tilpassede parametre (fra ringetoner til meddelelser og fotos), samt tilpasse individuelle kontakter, angive foretrukne SIM-kort, ringetoner og meget mere.

Screenshot_2016-07-15-17-51-21 Screenshot_2016-07-15-17-51-45

Hvis du er tilhænger af tilpasning, så vil du gerne støtte til temaer. Du kan vælge mellem flere forskellige temaer til enhver smag, som kan downloades gratis. De ændrer dialerens udseende bogstaveligt efter anerkendelse. Der er temaer, der gentager udformningen af ​​populære OS og branded shells, for eksempel MIUI.

En anden fordel ved PixelPhone er det store antal muligheder, som giver dig mulighed for at konfigurere applikationen fleksibelt. Dimensioner dial pad og skrifttyper, kontakter fotos, farver og ikoner af SIM-kort, vibration feedback når du skriver – alt dette og meget mere kan tilpasses. Du kan også aktivere visning af antallet af ubesvarede opkald på skrivebordet.

Udviklerne vil ikke stoppe der og planlægger at videreudvikle applikationen. Den næste version, som vil blive udgivet den 21. juli, optager et telefonopkald og viser automatisk opkaldsregionen, som vil blive bestemt af telefonkoden. Disse nye funktioner er kun tilgængelige i PixelPhone Pro.

Udover PixelPhone har Dorado Apps andre interessante applikationer, bl.a. Genius-backupværktøj, Del U-fildelingsværktøj, Battery Optimizer “Batteribesparende master”. Vi anbefaler også dig at prøve dem.

Loading...