PROMT Offline: fordító, szótár és fráziskönyv, amelyek nem igénylik az internetet

Ki fogja használni ezt a szolgáltatást? Az utazóknak, mindazoknak, akik szolgálati kötelességgel kommunikálnak külföldi partnerekkel, végül az iskolásoknak és az idegen nyelveket tanulóknak. Gyors és pontos fordítás, amely nem igényli az internethez való hozzáférést – úgy tűnik, a PROMT rendelkezik mindent, amire szüksége van. Folytassuk a főbb funkciókat.

fordító

Itt minden elemi: válaszd a fordítási opciót (oroszról angolra vagy fordítva), írd be kézzel a szöveget, vagy illessze be a vágólapból, és azonnal megkapja az eredményt.

Ha egy lefordítandó szövegnek tartalmaznia kell bizonyos kifejezéseket, érdemes kiválasztani a megfelelő tematikus kategóriát. Például: “Üzleti”, “Főzés”, “Természettudományok” vagy “Utazás”.

PROMT Offline PROMT Offline: válasszon egy kategóriát

Az ilyen szolgáltatások fő feltétele a fordítás minősége. A mindennapi helyzetekben a pontatlanságok nem jelentenek semmilyen fenyegetést: mégis képes lesz továbbítani a kifejezés jelentését. Amikor az általános levelezés, esetleges hibák végzetes lehet, ha nem, ez elég kellemetlen következményekkel jár: annak szükségességét, hogy időt, hogy kitaláljam, mit értünk minden résztvevő beszélgetést.

Egy érdekes tény a fordítás minősége PROMT: szemináriumon a gépi fordításra, amelynek égisze alatt a Nemzetközi Szövetség számítógépes nyelvészet (ACL), a vállalat négy egymást követő évben kapta a legjobb értékelést szakértő fordítás angolról orosz.

Phrase book és szótár

Az a kísérlet, hogy beszélgetést folytasson egy olyan nyelven, amelyet Ön nem tulajdonít, szórakoztató és reménytelen vállalkozás. Azokban az esetekben, amikor egy anyanyelvi beszélővel kell kommunikálni egy probléma megoldásához, a PROMT fogja használni a kifejezéskönyvet.

Hasznos az utazó kifejezések 12 kategóriába sorolhatók. Mindegyikben vannak olyan üresek, amelyek hasznosak lehetnek a gyakran előforduló helyzetekben – éttermekbe menni, mielőtt szállodába és pénznemre telepednének.

PROMT Offline: phrasebook kategóriák PROMT Offline: kifejezéskönyv

Néha az idegen nyelv ismerete egyáltalán nem csodaszer. Például, ha franciául tanulsz, próbáld meg a német nyelven írt szöveget olvasni, és fordítva. Érdekes élmény, de nem valószínű, hogy valahogy segíteni fog az anyanyelvi kommunikációban. Ebben az esetben a PROMT Offline lehetőséget kap arra, hogy meghallgassa a kifejezést, amelyre kíváncsi, hogy emlékezzen a helyes kiejtésre.

Szövegfelismerés

Végül az alkalmazás új verziójának fő jellemzője: mostantól a PROMT Offline képes felismerni a szöveget képeken és képeken. Készítsen pillanatfelvételt a fordítást igénylő töredékről, és az intelligens alkalmazás megérti, hol van a szöveg, és fordítja le.

PROMT Offline: szövegfelismerés PROMT Offline: a felismert szövegek fordítása

A funkció használatához az internethez való hozzáférés nem szükséges a szövegfelismerés vagy a közvetlen fordítás szakaszában. Az eredmény nem tökéletes, de nagyon méltó. Mindenesetre elkaphatja a jelentést.

Az alkalmazás költsége tartalmaz egy angol-orosz csomagot: tolmácsot, szótárt, kifejezéskönyvet és képes az angol és az orosz szöveg felismerésére a képeken. A francia, német, olasz, spanyol és portugál nyelvű csomagok külön megvásárolhatók, mindegyik költség – 229 rubel. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a felhasználók túlnyomó többségének csak angolra van szüksége.

És azonnal válaszolok arra a kérdésre, hogy érdemes-e fizetni, ha ingyenes analógok vannak. Megéri. Az analógok analógok, de a PROMT Offline fordítás minősége magasabb. Gyakori probléma nem elérhető fordítók: az eredmény a rosszabb különbözik attól, amit tudom, mennyire jól az online változat, és ahelyett, hogy egy összefüggő szöveget kimenet egy nevetséges szavak halmazának. A PROMT-lel biztosítva van az ilyen kellemetlen helyzetek ellen.

A PROMT Offline mindig mindig önálló üzemmódban működik, nem kell kifejezetten letiltania a hálózathoz való hozzáférést. Például, várni kell egy levelet, amelyet le kell fordítani. Nem szükséges, hogy az adatátvitel megszüntetése, még az internethez való hozzáférés esetén is a fordító ne legyen hiábavaló a forgalom forgalmának hiánya miatt. Így lehet pénzt megtakarítani a kommunikációs szolgáltatások fizetésére.

Végül a kommunikáció szabadsága nem olyan, amivel menteni lehet. Ha bármilyen körülmények között magas színvonalú fordításra van szüksége – legalábbis anélkül, hogy az internet nélkül akár mobil kapcsolat nélkül is – a PROMT Offline nem fog meghibásodni.

A PROMT Offline telepítése