Sådan downloader du torrents direkte til din lomme (Android)

Siden de første torrentklienter er optaget, er mere end 10 år gået. I årenes løb er kooperativ fildeling blevet populær hos hundredvis af millioner af brugere over hele verden og er blevet en reel redning for folk, der lider af internetforbindelsesbrud. Vi uploader normalt tunge videoindhold til din computer “uden sms og registrering” på helt enkle måder. Men der kommer de tidspunkter, hvor diagonalerne på skærmen på mobile gadgets og den gradvise udvidelse af netværket af gratis Wi-Fi giver dig mulighed for at nyde den lignede serie og træningskurser langt fra hjemmet. Derfor tilbyder vi dig at blive bekendt med de mest populære mobilapplikationer til Android til fildeling ved hjælp af BitTorrent-protokollen.

BitTorrent

Selvfølgelig er det værd at starte med grundlæggeren af ​​teknologi. Ved at installere BitTorrent på din smartphone, kan du regne med støtte fra de nyeste torrent teknologier, stabilitet og maksimalt antal funktioner. Ansøgningen har en attraktiv grænseflade, der ikke kan ødelægge den indbyggede annoncering.

BitTorrent til Android
BitTorrent til Android

Forresten kan du slippe af med det, når du skifter til en pro-version af hjælpeprogrammet, der koster $ 3. I makeweight kan du aktivere den automatiske torrentsophængsfunktion med et lavt batteriniveau.

aTorrent

En fremragende klient med mange funktioner og en simpel grænseflade. Autorun, når du tænder telefonen, skal du kun downloade, når du opretter forbindelse til Wi-Fi, kun downloades, hvis du har en ekstern strømkilde og konfigurerer krypteringen lige ud af boksen uden ekstra omkostninger.

aTorrent til Android
aTorrent til Android

Det er glædeligt, at applikationsudviklerne nøje kommunikerer med deres brugere og tilbyder dem at deltage i den videre udvikling af klienten. Til dette formål er der oprettet en særlig side på nettet på russisk, hvor hver af jer kan stemme for at fremme en ny funktion.

Vuze

For mange fans af torrentklienter er Vuze en rigtig prøve og et emne til efterligning. Og kun af en grund: I ansøgningen er der ingen annonceenheder.

Vuze til Android
Vuze til Android

En lakonisk grænseflade med et standard sæt af nødvendige funktioner er vedhæftet. Sandsynligvis kan Vuze kun installeres til et applikationsikon.

tTorrent

Her er en af ​​de mest populære torrentklienter i Google Play Butik. Tilsyneladende foretrak millioner af brugere af tTorrent ansøgningen på grund af en bred liste over de angivne muligheder. Der er mange af dem, og nogle af dem vil kun blive forstået af geeks.

Android tTorrent
tTorrent til Android

Men jeg vil gerne fokusere på funktionen af ​​at søge efter torrents i selve applikationen uden at skulle gå til browseren. Det er praktisk. Derudover kan du angive din foretrukne søgemaskine. Jeg fandt ikke en lignende funktionalitet til mine konkurrenter tTorrent.

Torrentex

En anden løsning uden “blinkende” reklame. Torrentex har en implicit fordel i forhold til ovenstående Vize: ansøgningen er russificeret.

Torrentex til Android

I programmets indstillinger kan du ændre designets lys tema til en mørk, hvilket resulterer i en gotisk sort og lilla stil.

Lad os opsummere. Alle moderne torrent-applikationer kan begrænse download- og uploadhastigheden. I dette tilfælde kan du kun tillade download, når du opretter forbindelse til Wi-Fi. Dette er nok til daglig brug, så virksomheden kommer med desktop vaner og forskellige sekundære faktorer.

Hvis du ikke vil tolerere reklame for dine øjne og vil have et standard sæt funktioner, kan du se nærmere på Vuze og Torrentex. Hvis du grundlæggende styrer torrents i små ting, henvises til aTorrent eller BitTorrent. Nå er den nemmeste måde at finde torrents implementeret i tTorrent.

Og hvilken slags torrentklient bruger du? Hvad er dens fordele?

Loading...