Smart TV med fuld Android og trådløst tastatur til 2.400 rubler

AliExpress, download mit tv

På Layfhakeras kontor hænger det mest almindelige “brainless” widescreen-tv med en HDMI-stik. Tidligere bore det fløjten i Google Chromecast, som selvom det giver dig mulighed for at sende indhold fra mobilenheder og browseren til den store skærm, men det er ikke et uafhængigt mediecenter, og derfor begyndte vi at søge efter en avanceret udskiftning.

I udvidelserne af AliExpress kan du finde hundredvis af budget (og ikke så) tv-apparater. Vi ønskede, at det skulle fungere på en fuld Android, det vil sige med adgang til Google Play, applikationer, spil osv.

Efter at have gennemgået anmeldelserne og har studeret emnet på internettet lidt, afviklede vi på MK809IV modellen. Kinesisk budgetteknologi kan være ret vanskelig at forstå. Det samme produkt er produceret af flere virksomheder, i forskellige kasser, med forskellige versioner af operativsystemet og skallen. I vores tilfælde viste producenten sig at være Transpeed, men generelt vil der ikke være nogen særlig forskel i at vælge en anden producent.

MK809IV – dette er faktisk en Android-computer uden eksterne enheder, en lille systemenhed. Hvis der er en rabat fra sælgeren, kan du købe den til en pris i området 1.700-1.800 rubler.

For nemhedscentrets enkelhed og brugervenlighed har vi tilføjet et trådløst tastatur til 500 rubler. Med tastaturmaskinen er det endnu sværere. Vi kunne ikke forstå hvem der gjorde det, så vi kalder det som det står skrevet på pakken: MINI Keyboard.

Hvis du køber et sæt, får du ca. 2.400 rubler (afhængigt af størrelsen på den nuværende rabat).

Bestilling på AliExpress, du skal være klar til overraskelser, herunder den månedlige afventning af ankomsten af ​​ordren. Vær opmærksom på oplysninger om sælgerne. Vælg dem, der har handlet i lang tid og har en høj procentdel af positiv feedback.

Hvad MK809IV kan gøre

MK809IV er et nøglering med dimensioner 102 × 40 × 9 mm og vægt 35 g.

MK809IV

MK809IV: udseende

Den røde detalje på frontpanelet er faktisk en indtrækbar Wi-Fi-antenne.

MK809IV: indtrækbar Wi-Fi-antenne

MK809IV er forbundet til tv’et via et HDMI-stik, der er fastgjort til sagen.

MK809IV: stik

Leveres med et 20 cm HDMI forlængerkabel, hvilket er nyttigt i tilfælde, hvor designet af tv’et eller de nærliggende ledninger ikke tillader dig at forbinde MK809IV direkte.

MK809IV: Udvidelseskabel

MK809IV med forlængelse

Med sin hjælp kan du placere et nøglering bag på dit tv efter eget valg eller bare lade det hænge ud som i vores fotos.

MK809IV: Monter til tv

MK809IV er tilsluttet et tv

Én USB-port for tilslutning af tilbehør er MK809IV kabinet (USB flash drive, en kablet mus eller et tastatur, Bluetooth-adapter til en trådløs mus eller et tastatur), microSD card slot (understøtter op til 32 GB inkluderet), samt to port microUSB.

MK809IV: Tilgængelige porte

MK809IV

En microUSB (vælg nogen) vil være optaget med at fyre nøglefob. For strømforsyningen kan du bruge et gratis USB-tv (USB-kabel – microUSB “Papa-Papa” inkluderet) eller tilsluttes til en stikkontakt via en adapter til 2 A (medfølger også).

kabel

adapter

USB særegenhed er, at den nuværende i det kan være anderledes. Hvis du har drevet MK809IV fra tv’et via USB, men tastaturet ikke tændes, er den nuværende styrke ikke nok, og du skal tilslutte den til stikkontakten. I vores tilfælde var strømmen i tv nok.

Den anden microUSB slot bruges også til at forbinde USB-enheder via en komplet microUSB-adapter – USB “pappemamma”.

MK809IV: Adapter

Inde MK809IV Rockchip RK3188T quad er 1,4 GHz og grafik Mali 400, 2 GB RAM og 8 GB konstant for installation af programmer og lagring af data, som optager 1 GB-system med forudinstallerede programmer. Nøglering understøtter Wi-Fi 802.11 b / g / n og har en indbygget Bluetooth 4.0.

Udførelsen af ​​MK809IV er tilstrækkelig til at udsende indhold som Full HD ved 60 billeder per sekund, men som standard fungerer keyfob i tilstanden [email protected]

Som et operativsystem i MK809IV er der installeret en gammel, men stabil Android 4.4.2 KitKat med en MBOX-lignende shell, støtte til Miracast og AirPlay.

MK809IV: Operativsystem

AnTuTu-testen viste 16.000 point, hvilket er helt acceptabelt for et sådant billigt stykke, men det er klart ikke nok for tunge 3D-spil.

Der er ikke mange forudinstallerede programmer, men de fleste af dem er nyttige.

MK809IV: Installerede applikationer

MK809IV: Applikationer

  • Google Play (den første gang den starter den opdaterer sig til den aktuelle version, og den opdaterer de andre forudinstallerede applikationer og downloader de manglende).

MK809IV: App Store

  • Kodi (tidligere XBMC).
  • YouTube.

MK809IV: YouTube-appen

MK809IV: YouTube-appen

  • Netflix.
  • Social sfære.
  • Filhåndtering, mediegalleri, standard afspillere, en browser, som du ikke kan åbne og installere Chrome på én gang og endda et separat værktøj til installation af apk-filer.

MK809IV: browser

I første omgang kan den flisebelagte interface af MK809IV virke usædvanlig, men det er meget praktisk, når du bruger en fjernbetjening med piletasterne. I vores tilfælde overtager det trådløse tastatur i MINI tastaturet.

tastatur

Formen og sensationen i enhedens hænder ligner en gamepad.

tastatur

Tastatur til Smart TV

Drives af to AAA batterier (medfølger ikke), som er placeret under dækslet på bagsiden. Der er også en trådløs adapter til tilslutning til computeren.

Tilbage på tastaturet

Strøm tastatur

Trådløs adapter

Ud over det trådløse interface kan tastaturet sluttes via microUSB, men denne indstilling er fuldstændig uinteressant for os.

Evne til at oprette forbindelse via microUSB

Smart TV med fuld Android og trådløst tastatur

Knapper er gummi, der er et russisk layout (pas på dette ved bestilling, på AliExpress mange lignende tastaturer kun med engelske bogstaver).

knap

Joystick til venstre er ansvarlig for styring af lyd og afspilning og til højre for navigation. I midten er der en lille touchpad fra toppen, og det er ærligt dårligt.

touchpad

I en temmelig beskeden størrelse har han en ekstrem lav følsomhed. Det sker sådan: Flyt markøren, fjern fingeren, markøren hopper tilbage til det punkt, hvor bevægelsen begyndte. Nogle gange forekommer falske tapas. Dette er skræmmende.

Den eneste grund til, at vi ikke smide denne enhed ud, er, at det er lettere at indtaste tekstoplysninger. Efter at have været vant til enheden lidt, for at skrive beskeder og indtaste søgninger, viser det sig virkelig hurtigt. Processen accelereres af yderligere nøgler (for eksempel søgning), som Android korrekt genkender.

Komfort til input

Helt for at afsløre potentialet på tastaturet vil det kun vise sig på desktop-operativsystemer, især Windows. Alle ekstra nøgler og kombinationer blev oprettet kun for dette system.

i alt

Vi tilbragte 2.400 rubler. Skal vi skifte et normalt tv til et smart tv? Ja. Er det praktisk for ham at betjene det valgte tastatur? Og ja og nej. Med tekstindtastning er der ingen problemer, men for en behagelig udskiftning af musen skal man se efter noget andet eller vænne sig til at navigere pile.

Kan du rådgive noget bedre til de samme eller sammenlignelige penge? Lad os diskutere dette i kommentarerne.