Töltse le az alkalmazásokat a Google Playről korlátozás nélkül

A Google Play több ezer programot tartalmaz az Androidot futtató eszközök számára. De van egy ilyen szerencsétlenség, ezek közül néhány különféle okok miatt nem letölthető. Ez lehet a regionális korlátozások, kifejezetten az Ön eszközével való összeférhetetlenség vagy bármilyen olyan egyéb ok, ami olyan fontosnak tűnt a fejlesztő számára, hogy nem kell letöltenie programját. Azonban van egy egyszerű módja annak, hogy még mindig megkerülj minden tilalmat és megkapja az áhított APK-t.

A telepítési fájl számítógépre történő letöltéséhez meg kell nyitnia a megfelelő program oldalát a böngészőben, majd helyezze vissza a címsorba play.google.com a apk-dl.com.

A play.google.com az apk-dl.com címre

Kattintson a beviteli gombra, és át lesz irányítva a letöltési oldalra, ahol csak az APK fájl letöltése gombra kell kattintania, és meg kell adnia a mentési helyet. Miután a program telepítési fájljája a merevlemezen van, azt bármilyen kényelmesen el kell küldenie mobileszközére.

Ezenkívül használhatja az APK-DL.com keresősorát, és megtalálhatja a szükséges alkalmazást, még a Google Play látogatása nélkül is. Ha a módszert mobil böngészőben használja, az alkalmazás közvetlenül letölthető az okostelefonra, megkerülve a számítógépet.

Megjegyzendő, hogy az APK-DL.com szolgáltatás használatával történő programok letöltése semmi köze a kalózkodáshoz és a hackeléshez. Nem tudja letölteni a fizetett programokat, vagy megkerülni a alkalmazásokban található korlátozásokat. Ez csak egy kényelmes módja annak, hogy letöltsék az APK fájlokat, amelyek nem tölthetők le a Google Play könyvtárában, valamint azoknak az alkalmazásoknak az egyikét, amelyek egyáltalán nem használják a Google-szolgáltatásokat eszközükön.

APK-DL.com →