Top 10 apps til at lære engelsk til iOS og Android

Hver dag er malet hvert minut, men du er nødt til at presse engelskundervisning i din travle tidsplan? Eller savner du sprogpraksis og leksikalsk lager ville være en god ide at genopbygge?

“Ingen tid” er den mest kedelige og banale af alle årsagerne. Faktisk kan selv den mest travle person i verden finde tid i sin tidsplan for at udøve engelsk. Klasser skal ikke være lange og udmattende, men regelmæssige – altid!

Gør engelsk en god vane, gentag ord og husk nyt på vej til arbejde eller til en kop kaffe hjælper dig med programmer til at lære engelsk (og andre fremmedsprog) til iOS og Android.

Voxy

Hovedforskellen mellem denne applikation og alle de andre er, at den tilpasser sig i realtid til dine behov og ønsker. Vil du forberede TOEFL? Ønsker du at lære sætninger, der kan være nyttige i rejser? Vil du forberede dig på interviewet? Please! Mentorer, der er indfødte, hjælper dig hurtigt med dette. Desuden opdateres applikationen dagligt.

Ord

Redaktionel Apple anser dette program bedst i kategorien “Uddannelse” er ikke tilfældigt. Programdatabasen indeholder mere end 8 tusind ord. Desuden er applikationen tilgængelig i offline-tilstand. Den største fordel: Programmet tilpasser sig en bestemt bruger og i opgaver og tests tilbyder nøjagtigt de ord, som du tidligere havde problemer med. Vi har lavet en fejl ved at bestemme betydningen af ​​ordet – nogle gange vil du blive spurgt netop dette ord, indtil du husker det.

Let ti

Ved hjælp af programmet kan du opdatere leksikonet dagligt og huske 10 nye ord. Ansøgningen kræver ikke meget tid – nok til at give en dag 20 minutter. Programmet indeholder mere end 20 tusind engelske ord, der hjælper dig med at forbedre udtalen takket være specielle simulatorer. Derudover kan nye ord opdeles i tematiske lister, spore fremskridt, der tjener som en ekstra håndtag af motivation.

Lær engelsk

En applikation, der hjælper dig med at forbedre grammatik og arbejde med fejl ved konstruktion af sætninger, der ikke er ualmindelige, selv i talen som modersmål. Tekstmaterialer, lydfiler og test vil give mulighed for at studere svaghederne og udfylde hullerne i viden.

Rosetta Stone

Denne applikation hjælper med at huske nye ord takket være foreninger. Udtalevalueringsprogrammet vil hjælpe dig med at lære at udtale de lærde ord korrekt. Ansøgningen er tilgængelig gratis, men der er også betalt materiale.

Engelsk grammatik i brug Aktiviteter

Et program fra Cambridge University Press, som vil hjælpe dig med at forbedre dine grammatiske færdigheder. Brug af artikler, uregelmæssige verb, navneord, du kan bringe til automatisme.

Memrise

For at lære engelsk med glæde og nye ord blev husket lettere, tilbyder vi dig en ansøgning med en usædvanlig spil tilgang til læring. Kurator for rekognosceringsgruppen Memrise sender dig på en spændende rejse gennem det ukendte engelske univers, fuld af hemmeligheder, mysterier, mystiske fjendens agenter og gode hjælpere.

Phrasalstein

En sjov applikation, der er designet til at lære at bruge phrasal verbs korrekt. Phrasalsteins skabere forsøgte deres bedste: 100 mest brugte phrasal verbs ledsages af grafiske illustrationer fra tegneserie horror film. Du kan bare ikke kede sig!

15500 nyttige engelske sætninger

En ordbogsprogram indeholdende mere end 15.500 interessante idiomer, som ofte bruges i forbindelse med levende kommunikation. Aforier, ord, sammenligninger og meget mere, du kan bruge, når du kommunikerer på hjemmemarkedet og i erhvervslivet og erhvervslivet.

WordBook – engelsk ordbog Thesaurus

Denne skat, ikke bare en ordbog, der kan være på din smartphone: 15 tusind ord, etymologi 23 tusind ord, stavning og evnen til at søge efter ord til at skabe anagrammer. Derudover vil du hver dag huske dagens ord, som programmet vil tilbyde dig. Ordbogen er tilgængelig offline.

Alle applikationer er designet til personer med forskellige niveauer af engelsk. Du kan indstille niveauet af vanskeligheder, lære sproget i en bekvem tilstand for dig og i din fritid. Det er nok at vælge mindst en ansøgning, som du vil kontakte hver dag.

Programmer kan bruges som et selvstændigt værktøj til genopfyldning af ordforråd og gentagelse af grammatik, og som et ekstra element, der kan hjælpe med at gøre din træning på engelsk eller en vejleder endnu mere effektiv.

At lære engelsk er nemt!

Baseret på Enguides materialer, tjenesten til at finde engelsk kurser

Loading...